• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Лекарите се борят за живота на Михаил, затиснат от футболна врата

Лекарите се борят за живота на Михаил, затиснат от футболна врата

/КРОСС/ Лекарите в болницата в Пазарджик продължават да се борят за живота на 14 годишния Михаил. Заради тежкото състояние, в което е доведен в болницата, той е поставен в медикаментозна кома. Площадката, където са играли децата е общинска. От общината твърдят, че тя е била безопасна. Роднините обаче имат коренно противоположна версия.

Пострадалият 14 годишен Михаил играел футбол от няколко години в местен клуб. В понеделник следобед заедно с приятели от квартала идват да поритат топка на площадката. Момчето е затиснато пред очите на приятеля си, който разказва, че Михаил се люлеел на вратата.

Децата разказват, че са играли на това място много често и преди. Вратите обаче никога не били заварени, разказват децата. След инцидента момчето е прието в болница в тежко състояние, с черепно-мозъчна травма.

„В момента го извеждаме от медикаментозната кома и се опитваме да го накараме да диши самостоятелно", обясни д-р Живко Динев. Веднага след инцидента футболните врати са заварени. От общината твърдят, че редовно извършвали проверка на съоръженията, последната е от преди две седмици и площадката била безопасна.

Служител в Община Пазарджик, обясни, че шпилките са били извадени - от пробване на сила и опити да се обърнат или преместят.

Роднините на пострадалото момче обаче имат коренно различна версия. Молят се Михаил да се възстанови и искат наказание за виновниците. Дядото на пострадалото момче, заяви, че ако ако има възможност ще се стигне до съд. След инцидента полицията разпореди всички детски и спортни площадки в областта да бъдат подложени на проверка за безопасност.

Заради инцидента прокуратурата образува досадъбедно производство, търси се кой е виновникът за инцидента.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.