• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Миле Китич пристига с духов оркестър от Сърбия в “Арена Армеец”

Миле Китич пристига с духов оркестър от Сърбия в “Арена Армеец”

/КРОСС/ Легендата на сръбската музика Миле Китич ще отпразнува бляскаво 35 години на сцена с голям концерт в София на 14 ДЕКЕМВРИ 2018 в зала "Арена Армеец". По покана на звездата, специално за събитието от Сърбия пристига цял Духов оркестър - "Златна Ябука" от гр.Сурдулица. Трубачите са известни в цяла Сърбия, а тази година за пореден път ще се включат в най-голямото събитие в този стил - фествалът в ГУЧА. Какво точно Миле Китич ще изпълни заедно с тях, за сега от екипът му пазят в тайна, но е ясно, че освен трубачите, на сцената ще чуем и българските гласове от формация "Гласовете на Шоплука". Те ще са беквокалисти в няколкото български песни, които звездата готви да изпълни у нас. Не е тайна, че той много обича българска фолклорна музика. По тази причина в концерта няма как да липсва и песента "Девойко Мари хубава", в която ще чуем гласовитата Таня Скечелиева - родопска народна певица с много характерен, собствен стил. В изпълнението на тази песен ще участват още и български музиканти, сред които кавалджията Кръстьо Димов - солист на Орекстъра за народна музика към БНР и младият гайдар Светльо Чалов, който е възпитаник на Музикалното училище в Широка Лъка. Българските фолклорни песни, които Миле Китич ще изпълни по време на концерта, са с изцяло нов аранжимент и обработка - дело на Ники Луканов.

В навечерието на Коледа, на 14 декември в "Арена Армеец" Миле Китич ще сподели най-големите си хитове пред българската публика, като: „Plava ciganka", „Jasmina", „Kraljica trotoara", „Svi su tu", „Milioni, kamioni", „Sampanjac", „Sanker", „Kopka me kopka", „Bomba", „Pije mi se", „Kilo dole, kilo gore" и много други, По негов личен избор на сцената ще стъпи и ГАЛЕНА. Сръбската звезда обещава на всички в залата незабравимо шоу и голям купон.

Билетите за събитието се продават с пълна сила в интернет в системата на Ticketportal.bg и още в билетна каса в зала "Арена Армеец", Билетен център в НДК, верига магазини Office1Superstore, книжарници Booktrading и бензиностанции OMV в цялата страна. Цената им е от 25 до 50 лв., според мястото в залата. Началото е в 20.00 ч.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.