• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Питбули нападнаха дете в столичния квартал „Манастирски ливади”

Питбули нападнаха дете в столичния квартал „Манастирски ливади”

/КРОСС/ Питбули нападнаха дете в столичния квартал „Манастирски ливади". Майката призова в социалните мрежи собственикът да се свърже с нея, за да разбере дали кучето е ваксинирано против бяс.

Инцидентът е станал вчера по обяд. Милена Янчева е била на разходка с двете си деца. Дъщеря й, която е на 8 години, карало колело зад блока. Изведнъж видяла как два питбула я гонят. Те са били вързани едно за друго на една каишка и са били без намордници. Собственикът им не успял да ги хване. Излезли и други хора, които се притекли на помощ. Според собственика кучетата са искали да си играят с детето.

Снимка: Фейсбук, Милена Янчева

Майката е извадила медицинско удостоверение и смятат да си потърси правата. Ще подаде и жалба.

„Не трябва такива опасни кучета, които се отглеждат в домашни условия, да са без намордници и каишки покрай блоковете", на мнение е Милена Янчева. "Стопанинът на кучетата се бореше дълго да ги махме от нас но не можеше", пише още във Фейсбук профила си Милена Янчева. "Моля ви дръжте си здраво кучетата" ,призовава майката, която се надява преживеният ужас да не се случи и на други хора.

Предстои детето да бъде ваксинирано против тетанус. Родителите трябва да преценят дали да поставят и инжекция против бяс.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

от баба го знам

Апе ли те неква гад, утепай я!

21.06.2019 00:23:21

Анонимен

Със санкции срещу собственика няма да има резултат. Ако умъртвяват виновното животно, всеки собственик вече ще се замисли, защото санкциите и глобите явно не дават резултат.

20.06.2019 20:36:17

кучешко-мангалска държава

Куче, непровокирано, което ухапе човек, особено дете, трябва да бъде убито на място!

20.06.2019 12:04:32

Анонимен

Не къчетата , а собствениците трябва да санкционират. Да глобят двама трима с по 1000-2000лв за нахапан човек и да видите как всичко ще си дойде на мястото и всички кучета ще са с наморници.

20.06.2019 10:45:04

Анонимен

Тези кучета са били домашни 100%, много собственици ги пускат своботно и без намордник! Говорят им все едно на хора, но животното не разбира. Случи ми се да ме нападне и мен куче и след като получи камък в торса, стопанката дойде да ми крещи "да не и бия кучето".

20.06.2019 10:12:31

две лапи

Къде сте, нпо четири лапи, да гледате дали ще спазват правата на тез два помияра!

20.06.2019 08:50:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.