• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Силата на благотворителността „Отблизо“

Силата на благотворителността „Отблизо“

/КРОСС/ В неделя в предаването „Отблизо с Мира" по БНТ1 Петър Маламов, президент на Европа Форум 2016 и водещата Мира Добрева ще разговарят за философията и дейността на „Лайънс" движението. Най-голямата благотворителна организация в света отбелязва 100 години от създаването си и за първи път България ще бъде домакин на най-престижния форум на „Лайънс" клубовете от цял свят. Доброволческите инициативи на „лъвовете" по цял свят са свързани с осъществяване на социални проекти и подкрепа на млади дарования. Петър Маламов ще разкаже за програмата и гостите на форума в София, чиято кулминация е на 29-ти октомври, когато България ще поздрави гостите от цял свят. Освен спектакъла на Нешка Робева „Мистерията Еньовден" на сцената в зала 1 на НДК ще излезе и българският представител на Детска Евровизия 2016 Лидия Ганева. Феновете на малката певица също ще имат уникалната възможност да й пожелаят успешно представяне в конкурса.

Темата за благотворителността ще бъде акцент и в съботоното издание на предаването „Отблизо с Мира", когато гости в студиото ще бъдат представители от „Младежка банка" - Кюстендил. Сдружението популяризира дарителството сред младите хора и ги подкрепя финансово при реализрането на идеите им, като средствата се набират от благотворителни концерти. Как деца помагат на деца да сбъднат мечтите си, зрителите ще видят в събота (22-ри октомври) от 11 часа по БНТ1.

В събота сутрин водещата Мира Добрева ще разговаря с неподражаемия актьор Китодар Тодоров - за любовта и силата на прошката, за слабите хора и лошите им постъпки, за спасението като личен избор. А гост в рубриката „Къде са те сега" в неделя ще бъде Атанас Михайлов, познат на зрителите като Наско от „Мело ТВ мания" и част от младежката група „Ъп Даун".

Тази седмица Боряна Граматикова и нейните събеседници ще обсъдят защо младите хора все по-малко искат да работят в държавния сектор, а в „Дневникът на Червенокосата" зрителите ще имат възможност да видят най-красивите места, които изчезват с всеки прилив. Зрителите на БНТ1 ще научат какво представлява новото приложение Doglar - социалната мрежа за кучета и ще получат урок по оцеляване сред природата в максимално лоши условия с минимална екипировка или с други думи - „бушкрафт".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.