• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Премиери и хитови модели на първото в България изложение за електромобили ELECTRO МOBILITY ЕXPO

Премиери и хитови модели на първото в България изложение за електромобили ELECTRO МOBILITY ЕXPO

/КРОСС/ Автопремиери, хитови модели и една огромна изненада очакват посетителите на първото специализирано изложение за електромобили в България ELECTRO MOBILITY EXPO 2018. Ексклузивното събитие, което ще се проведе от 13 до 16 септември в Sofia Ring Mall, ще събере на едно място най-добрите модели електромобили на световните автопроизводители, хибриди и цялата широка гама електрически превозни средства - от лекотоварни модели до мотопеди и велосипеди.
Сред големите изненади на международното изложение са премиерите на нови електромобили, както и пазената засега в тайна сензация, която ще бъде показана в мола в полите на Витоша. Посетителите на ELECTRO MOBILITY EXPO ще могат да видят и да тестват лично хитовите модели на големите електромобилни лидери, Hyndai, Nissan, Jaguar, VW, KIA, Renault и много други. Очакват ги и атрактивни демонстрации. Също така ще научат за постиженията и перспективите пред сектора в специализираната конферентна сесия, на която водещи производители и експерти ще обменят идеи и информация, ще представят и ще разработват съвместно устойчиви концепции за интегриране на умните технологии и възобновяемитеенергийниизточници в областите транспорт, логистика, инфраструктура, промишлено производство, чист въздух, умни мрежи, умни градове.
Продажбите на електромобили в Европа бележат рекорден 42 процентов ръст през тази година в сравнение с 2017, заради което се очаква голям интерес към ELECTRO MOBILITY EXPO.Това е поредното събитие, с което Sofia Ring Mall затвърждава имиджа си на топ локация, в която постоянно се случват ексклузивни събития, предоставящи неповторими преживявания на клиентите.
ELECTRO MOBILITY EXPO, чието мото е „Предизвикай бъдещето", се провежда под патронажа на министъра на околната среда и водите Нено Димов.

Входът за 4-дневното изложение в Sofia Ring Mall е безплатен. На него ви очакват много приятни изненади и награди. Още подробности за ELECTRO MOBILITY EXPO можете да научите на https://www.facebook.com/events/260894967985284/

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.