• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Жени Живкова ще е специален гост на втората вечер на Sofia Fashion Week 2016

Жени Живкова ще е специален гост на втората вечер на Sofia Fashion Week 2016

/КРОСС/ Организаторите на Sofia Fashion Week 2016 разкриват кои са новите дизайнери и модни къщи, които ще вземат участие в грандиозното модно събитие.
Дизайнерката Жени Живкова, неколкократен носител на „Златна игла" на Академията за мода, ще е специален гост и открива втората вечер - 23 март, която е посветена на българските дизайнери, модни къщи и марки. Нели Колева - носителка на множество награди и отличия за мода и една от първите български дизайнерки, показвани по Fashion TV, също ще представи своя колекция. Сред утвърдените български дизайнери, които ще покажат свои колекции са също Мариела Гемишева и Николай Божилов, които също са сред носителите на най-престижната награда за мода в България „Златна игла". Отново ще видим смелата, нестандартна и провокативна мъжка мода на „Агресор" с дизайнер Марияна Папаличева. Nikole Collection с дизайнер Николета Радукова, която работи както на българския, така и на международния пазар, ще покаже мода в спортно-елегантен стил, подходяща за ежедневието и за парти вечери.
Valenino, Ermanno Scervino и дизайнерката Нина Ноштдал ще са специални гости на последната гала вечер, като Нина Ноштдал ще пристигне в България с голяма английска телевизия специално за Sofia Fashion Week 2016. В последната вечер на 26-ти март L'Oreal ще направят и своето Hair Style шоу, представено на последната седмица на модата в Париж.
При световните брандове за първи път на SFW 2016 ще видим - VILEBRIQUIN с ексклузивна колекция бански за лято 2016. Верни на своя небрежен чар, те ще пренесат на модния подиум дух на елегантност и фантазия. Луксозно дамско бельо My Lingerie by Provoke също ще бъде представено със специална колекция на SFW 2016. Те предлагат както бельо, така също бански и аксесоари на водещи световни компании за всички моменти и настроения: забавни и секси, стилни и елегантни или комфортни и свободолюбиви!
Ексклузивна детска колекция ще представят Bapa Kids, които избират най-красивото, интересното и креативното, за да зарадват и провокират таланта на всеки малък естет, творец и мечтател. Детска мода ще покаже и българската марка за бутикови детски дрехи Princeska с главен дизайнер Диана Найденова в екип с дъщеря й Ани.
Концепцията за вечерта на младите дизайнери е на проф. Любомир Стойков, който е селектирал и студенти по моден дизайн, които ще покажат свои дизайнерски творенния в третата вечер на престижната модна сцена на Sofia Fashion Week 2016. Подкрепата за млади дизайнери е социалната мисия на мащабното модно събитие и на сцената ще бъдат показани колекции от четирите университета: Национална художествена академия, Нов Български Университет, Югозападен университет „Неофит Рилски" - Благоевград и Варненски свободен университет „Черноризец Храбър".
Съвсем скоро организаторите ще разкрият и програмата на грандиозния моден форум по вечери, а участниците може да следите в официалния сайт на събитието.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.