• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Задържаха 24-годишния Ангел Калеев заради побой над момче от ромски произход

Задържаха 24-годишния Ангел Калеев заради побой над момче от ромски произход

/КРОСС/ 24-годишният Ангел Калеев, който нанесе побой на непълнолетно момче от ромски произход в село Овчеполци, е задържан, обяви говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов.

След 24-часово издирване Калеев е открит в къща в село Черногорово. Той е задържан за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Прокуратурата и полицията се бяха самосезирали по повод заснетия клип, в който човекът зад камерата - Ангел, бие момче от ромски произход заради репликата, че са равни. На видеото Калеев крещи "Аз циганин ли съм" и нанася удари върху момчето, докато чуе отговор "не". Клипът е заснет и разпространен от самия нападател, който според полицията имитира действията на добилия вече популярност Динко. 
И той, и пострадалото момче са от Овчеполци, познават се, даже къщите им са наблизо, каза говорителят на ведомството Мирослав Стоянов. 

Все още няма подадена жалба от битото момче.

Вчера, след като беше извършена първоначалната проверка, след като колеги ходиха до дома на пострадалото момче, нито е преглеждан от лекар, нито има медицинско свидетелство, нито е направено съдебно освидетелстване, нищо. Дори по-фрапантното беше това, че отивайки там на място, колегата, който е ходил, е казал - добре е да депозираш жалба, родителите казали - ние чакаме телевизията, жалба няма да подаваме, но на телевизията ще кажем всичко, допълни Стоянов. 

Няма данни Ангел Калеев да е криминално проявен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Трябва да бъде награден!

18.04.2016 14:05:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.