• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

На море или планина? Ето ги всички предимства на почивката край брега

На море или планина? Ето ги всички предимства на почивката край брега

/КРОСС/ Може би всичко зависи от вашата представа и темперамент, но предимствата на морската почивка все пак си остават...
Ще си кажете, че това си е лично предпочитание на всеки, и не може така да се отсича категорично. Факт е, че хората имат различни нагласи и темперамент, което предполага и съответните потребности по време на ваканция. И въпреки това, край брега е не само отмарящо за тялото, но и за ума, а шумът от вълните е като балсам за душите ни. Прозрението на Хемингуей, че всичко, което е далеч от морето, е провинция, със сигурност не е случайно.
Дали сте съгласни или не - ето ги петте предимства на морската почивка пред тази на планината:

1. Винаги може да се върнете към ранните си вълшебни спомени, когато сте посещавали семейно курорти като „Златни пясъци". Питате се какво има сега там и му се радвате само от снимките на ваши познати? Поправете грешката си, защото комплексът не е за богоизбрани. А хотели като „Еделвайс", които изглеждат луксозни и изключително класни, могат да ви приютят на страхотни цени. Всичко това е възможно през последните години, благодарение на сайта www.grupovo.bg.

2. Купонът е на морето - несъмнено това е довод, който вярваме, никой не може да оспори!

3. Тенът е съвсем друг, когато се трупа край морето. Сигурно има някаква магия в цялата история, но специалистите го обясняват с минералите, които кожата ни поема от водата. В резултат на това той изглежда по-свеж и блестящ. Дамите веднага ще го оценят!

4. Децата събират слънчеви лъчи и се закаляват, сменяйки различни температури и играейки на фона на морския бриз. Съвсем не е за подценяване техният имунитет, който ще ги предпази от заболявания през студените месеци.

5. Все пак лятото е кратко и само тогава можете да се възползвате от сензационни оферти за морето, като тези в grupovo.bg. През зимата не бихме могли да го сторим, но пък точно тогава можем да покараме ски в планината, ако толкова ни влече.
Сравнете сами предложенията на сайта и ще се убедите. Важно е да се отбележи обаче, че на колкото по-голяма дистанция сте от морето през сезона, толкова по-изгодно би излязла почивката ви. Такива примамливи ваучери ни изкушават за планински релакс, че кой не би се замислил... Но ние гласуваме за морето! А вие?

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.