• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Дебютът на Григор Димитров в Miami Open и стартът на MotoGP на живо през уикенда по Mtel Sport 1

Дебютът на Григор Димитров в Miami Open и стартът на MotoGP на живо през уикенда по Mtel Sport 1

/КРОСС/Два са гвоздеите в програмата на спортните канали на Мтел през уикенда - дебютният мач на Григор Димитров на турнира Miami Open и началото на сезона в MotoGP. И двете събития ще вървят Mtel Sport 1.

Григор Димитров излиза на корта за мача от втория кръг срещу 158-ия в света Гуидо Пея. Срещата ще се излъчва на живо по Mtel Sport 1 в ранните часове на съботния ден, като се очаква да започне в 2:00 часа. Българинът почива в първия кръг, докато аржентинецът победи трудно квалификанта Тим Смичек от Съединените щати в три сета. Това ще е втори двубой между двамата, като единственият досега бе спечелен от Димитров.

От сряда насам Mtel Sport 1 излъчва всички най-интересни двубои от мъжкия турнир в Маями. Първите мачове започват в 17:00 часа, а последните - след полунощ. Финалът на състезанието е на 2 април и също бъде излъчен на живо по Mtel Sport 1. Преди и след най-интересните срещи ще има коментарни студия с експертни мнения и анализи.

След като вече имаха възможност да гледат шоуто NASCAR, феновете на моторните спортове ще имат шанса да проследят и целия сезон на две колела в MotoGP. Началото е тази неделя от 17:00 часа в ефира на Mtel Sport 1, когато ще бъде даден старт на състезанието за Голямата награда на Катар. Ден по-рано по същото време каналът ще предава директно и квалификацията за място.

Спортните канали на Мтел ще излъчат на живо всички 18 кръга от новия сезон на MotoGP, като шампионът ще бъде известен най-късно през ноември, когато е последното състезание във Валенсия. Като шампион в надпреварата влиза Марк Маркес, който ще има тежката задача да защити първото място. Испанецът вече има 3 титли във витрината си, като през 2013 г., още в първия си сезон в Moto GP, той стана най-младия победител в надпреварата.

Както винаги сред фаворитите е и Валентино Роси, който не е печелил титла от 2009 г. Вече три сезона поред ветеранът остава на второто място в генералното класиране. Освен Марк Маркес, на пътя на Доктора застават старият му съперник от времената в Хонда Хорхе Лоренцо и младата надежда Маверик Винялес. Винялес, който е само на 22 години, ще  бъде съотборник на Роси в Ямаха и според повечето специалисти е следващото голямо име в MotoGP.

Програмата на спортните канали на Мтел излъчва богато разнообразие от спортни състезания и първенства в ТВ ефира у нас: 24 часа на ден, седем дни в седмицата, 18 000 часа годишно футбол, тенис, волейбол, баскетбол, бойни, моторни, екстремни спортове, лека атлетика, хокей, голф и много други. Осем хиляди часа в програмата на каналите са отредени за преки предавания, като преди и след най-интересните от тях ще има коментарни студия.

 До 31 март клиентите на телевизия от Мтел и blizoo ще могат да гледат Mtel Sport 1, Mtel Sport 2 и EDGEsport безплатно.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.