• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

IVE представя нова песен и видео - тази вечер в Culture beat (видео)

IVE представя нова песен и видео - тази вечер в Culture beat (видео)

/КРОСС/ „Намирам Смисъл" е новата поп песен на IVE, чиято премиера е тази вечер в НДК, в клуб Culture beat от 20.00 ч. С нетърпелив поглед към лятото, изцяло по нейна музика и текст, парчето има всички предпоставки да се превърне в категоричен летен хит. Към него IVE записа и много цветно, свежо, весело и стилно видео, което се гледа на един дъх с усмивка. То е дело на Васил Стефанов, който режисира и видеото към "Хей ти" - първата й песен на български език. Официалното представяне на видеото пред публика е днес (вижте по-долу). Самото парче е записано и аранжирано от Алекс Нушев, с който IVE работи също не за първи път.

„Намирам Смисъл" e третата песен на български език, след "Хей ти" и "Няма път без промяна", които IVE създаде и записа през последните години. Преди това тя покорява музикалната сцена в Италия, където нейни продуценти са "Renilin Music Lable", с които работи по различни музикални проекти в Европа. През 2012 песента й "Sunlight" оглавява италианските музикални класации и влиза в няколко международни денс компилации.

За премиера на новата си песен IVE подхожда нестандартно, представяйки първото издание на отдавна замислен от нея музикален проект. Той е озаглавен „Забранената музика" и има за цел да даде сцена и пространство за изява на млади и талантливи музиканти и певци, чиято музика трудно успява да стигне до публиката. "Забранената музика" ще ни запознава с музиката на български артисти, която заслужава да бъде чута. Проектът ще се случва периодично през годината, а подробности за него можете да следите във фейсбук страницата на IVE - тук.

Тази вечер в Culture beat ще бъде представена съвременна авторска поп, денс & RnB музика в изпълнение на IVE, MINA и съвсем младото дуо - Chaz'n'Byanka.

MINA в момента е магистър - спрециалност "Поп и джаз пеене" в Музикалната академия "Проф. Панчо Владигеров". Участвала е в "X фактор" сезон 3 и в няколко мюзикъла и спектакли, сред които "Footlose" - мюзикъл, реж. Андрей Аврамов, Младежки театър,„Cabaret" - мюзикъл, реж. Бойко Илиев, Държавен музикален и балетен център, „Защо и как"- по приказки на Ръдиард Киплинг, Независим театър.

Chaz'n'Byanka е съвместен проект на певицата Василина Бянкова и Любомир Боянов. Те са заедно от началото на тази година и вече работят по албум в R&B/Soul/Pop стил. Довечера ще представят първите готови парчета от него, като пилотния им сингъл - "Million Dollar Education" излезе на английска език преди около месец и може да бъде чут в Spotify. Любомир пък е автор на две от парчета на IVE до сега - на "Ready for Love" (една от десетте песни финалисти в Eurovision 2009) и "Heaven is not far away".

Тази вечер на сцената в Culture beat в 20.00 ч. "Забранената музика" ще звучи и с помощта на музикантите: Росен Парлапанов - пиано, Любен Любенов - Бас, Борислав Илиев - Китара, Адриан Себастиан Цолов - абарабани.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.