• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Депутатите от „БСП за България” ще се срещнат с гражданите от Врачанска и Монтанска област за "Визия за България"

Депутатите от „БСП за България” ще се срещнат с гражданите от Врачанска и Монтанска област за "Визия за България"

/КРОСС/ Продължават срещите на народните представители от ПГ на „БСП за България” с граждани, на които те представят „Визия за България”. На 14 ноември /сряда/ депутатите ще са на посещение във Врачанска и Монтанска област.

Срещи в област Враца

В 11.00 ч., в залата на читалището на с. Борован народните представители  Станислав Владимиров, Таско Ерменков и Тодор Байчев ще разговарят с граждани. В 17.30 те ще се срещнат с обществеността в гр. Оряхово

В 12.00 ч., в залата на читалището в град Роман, зам.-председателите на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски и Христо Проданов и народните представители Стоян Мирчев и проф. Анелия Клисарова ще се срещнат с граждани. В 17.00 ч., в залата на Дома на железничаря, в гр. Мездра те ще представят  "Визия за България" пред жители на общината.

В 15.30 ч., в общинския клуб, в гр. Мизия зам.-председателят на ПГ на левицата Антон Кутев и народният представител Милко Недялков ще се срещнат с обществеността. В 17.30 ч. те ще представят Визията и в клуба на СБА в гр. Бяла Слатина.

В 17.30 ч., в залата на читалището в с. Хайредин депутатите проф. Светла Бъчварова, Славчо Велков и Денчо Бояджиев ще представят "Визия За България".

В 17.30 ч. народните представители Веска Ненчева, Иван Генов и Йордан Младенов ще представят "Визия за България" в камерната зала на Дом на енергетиката в гр. Козлодуй.

В 17.30 ч., в залата на читалището, в гр. Криводол секретарят на ПГ на БСП Филип Попов и депутатът Манол Генов ще се срещнат с жителите на града.

В 17.30 ч., в клуба на БСП, в гр. Враца говорителят на ПГ на "БСП за България" Елена Йончева и народните представители проф. Румен Гечев, проф. Георги Михайлов и Николай Иванов ще представят "Визия за България"

Срещи в област Монтана

В 11.00 ч., в хотел "Съни гардън", в гр. Вършец народните представители  Дора Янкова, Димитър Данчев, Илиян Тимчев и Атанас Костадинов ще се  срещнат с граждани.

В 11.00 ч., в новооткрития клуб на БСП, в гр.Чипровци народните представители Валери Жаблянов,  Веска Ненчева и Александър Симов ще представят "Визия а България".

В 14.00 ч., в клуба на БСП, в с. Георги Дамяново депутатите проф. Светла Бъчварова, Славчо Велков,  Денчо Бояджиев и Атанас Костадинов ще се срещнат с обществеността.

В 15.30ч., в с. Лехчево депутатите Манол Генов и Филип Попов ще се  срещнат с жители на населеното място в  салон "Цветан Денков".

В гр.Берковица,  от 17.00 ч. народните представители  Дора Янкова, Димитър Данчев и Илиян  Тимчев ще представят Визията пред жители на града.

В 17.30, в Монтана, в голямата зала на Младежкия дом ще започне срещата на народните представители от ПГ на БСП Георги Йорданов, Георги Гьоков, Петър Кънев и Атанас Костадинов с жители на общината. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.