• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Продължават срещите на народните представители на „БСП за България” с граждани, на които те представят „Визия за България”.

Продължават срещите на народните представители на „БСП за България” с граждани, на които те представят „Визия за България”.

/КРОСС/ Продължават срещите на народните представители от ПГ на „БСП за България” с граждани, на които те представят „Визия за България”. На 15 ноември /четвъртък/ те ще са на посещение във Видинска , Монтанска и Софийска област.

Срещи в област Видин

В 11.00 ч., в читалището на с. Макреш народните представители Явор Божанков, Чавдар Велинов, Георги Гьоков и Манол Генов ще представят "Визия за България" пред жители на населените места от общината.

В 11.00 в, с. Дражинци, общ. Ружинци депутатите Георги Търновалийски, Теодора Халачева и Иван Ибришимов ще представят проекта на левицата пред жителите на населеното място. В 17.30 ч. те ще се срещнат с жителите на Чупрене, в клуба на пенсионера.  

В 11.00 ч., в клуба на БСП, в с. Бойница депутатите от левицата Явор Божанков, Чавдар Велинов и Манол Генов ще представят "Визия за България" пред жителите на общината. В 13.00 те, заедно с народния представител Георги Гьоков ще разговарят с жители на гр. Дунавци

В 11.30 ч., в читалището на гр. Димово зам.-председателите на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски и Христо Проданов и народните представители Стоян Мирчев, проф. Анелия Клисарова и Цветан Топчиев ще представят Визията пред жителите на общината.

В 12.00 ч., в клуба на БСП, в гр. Грамада народните представители Николай Тишев и Милко Недялков ще се срещнат с обществеността.  

В 13.00 ч. народните представители от ПГ на левицата Филип Попов, Румен Георгиев, Любомир Бонев и Надя Клисурска ще представят проекта на БСП пред жители на с. Винарево. По - късно, от 15.00 ч., те ще разговарят с жители на с. Негованци, в читалището на селото. В 17.00 ч. депутатите Румен Георгиев, Любомир Бонев и Надя Клисурска ще представят Визията пред жителите на с. Ново село, в салона на читалището.

В 15.00 ч., в салона на читалището, в гр. Брегово зам.-председателят на ПГ левицата Христо Проданов и секретарят на групата Филип Попов ще се срещнат с граждани, заедно с народните представители Стоян Мирчев и Цветан Топчиев.

Зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Антон Кутев и народните представители Николай Тишев и Милко Недялков ще разговарят с жители на гр. Белоградчик, в голямата зала на хотел "Скалите" от 17.15 ч.

В 17.30 ч., в залата на Общинския съвет във Видин зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски, секретарят на групата на левицата Филип Попов и народните представители проф. Анелия Клисарова и Явор Божанков ще се срещнат с жители на областния град.

В  18.00 ч., в клуба на БСП, в гр. Кула депутатите Георги Гьоков, Манол Генов и Чавдар Велинов ще се срещнат с жители на населеното място.

Срещи в област Монтана

В 10.30 ч., в читалището на гр. Брусарци народните представители проф. Светла Бъчварова и Илиян Тимчев ще се срещнат с жители на населеното място

В 11.00 ч., в читалището, в гр. Лом народните представители от ПГ на левицата Станислав Владимиров, Таско Ерменков и Тодор Байчев ще се срещнат с жители на общината. По-късно, в 15.30 те ще се срещнат с жители на с.Медковец .

В 11.00 ч., в салона на общината във Вълчедръм депутатите Славчо Велков и Денчо Бояджиев ще представят "Визия за България".

 В 17.00 ч., в читалището, в Якимово народните представители Атанас Костадинов и Илиян Тимчев ще разговарят с жители на населеното място.

Срещи в София област

В 17.30ч., в малкия салон на читалището, в гр. Златица народните представители Иван Генов, Лало Кирилов и Богдан Боцев ще преставят "Визия за България" пред жителите на общината.

В 18.00 ч., в читалището на гр.Антон депутатите Николай Иванов и Никола Динков ще се срещнат с обществеността.

В 19.30 ч. в комплекс "Иван Рилски", в Мирково депутатите Богдан Боцев и Лало Кирилов ще представят Визията пред жители на населеното място. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.