• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Спецът по автоголове

Спецът по автоголове

/КРОСС/Определено спечелихме без лидерски дебат. В предлагания ни модел и щам от типа „Бойко Борисов". Закодиран по-общо в матрицата „А ла ГЕРБ".

Ако се беше състоял дебатът; нямаше да чуем и разберем нищо ново и по-различно. Щяхме да си останем (същите) неуки и невежи. Даже (напълно) е възможно - и малко повече.

Доказано кресливият (им) партиен екип просто нямаше да се спре пред нищо. За да раздува банални масали за магистрали. И тем/тям подобни. Които да (ни) омайват, препарират и баламосват.

Целта им е ясна - да се разводнява и обезсмисля самият дебат. Какъвто го иска всяка (нормална и редовна) опозиция по целия свят. Насаме, във формат „Очи в очи". Уточнения за по-изтънчените франко- и разни други -фони: „Тет-а-тет" (tête à tête). Може и „Виз-а-ви" (vis-à-vis).

Сега обаче ситуацията е коренно противоположна. Променя се с дни. Буквално вече и с часове. След проваления дебат. За добро или за зло; всеки сам да прецени. По-скоро, вървим към първото.

Казват (ни) се неща, които иначе нямаше как да чуем в ТВ студията. Например, че бившият финансов министър Вл(ади) Горанов не искал да се (и ни) промени. Нито лично той, нито с политиката по ръста на доходите. Просто нямало да има такъв.

Тогава какви бяха тия бомбастични изхвърляния и надцакване за скок на заплати и пенсии? Сега от него (под)разбираме, че това са (само)подхвърлени лесни залъгалки. Нещо като (само)свалки. За (само)употреба за пред електората. И по отношение на пенсии; и за заплати, и за данъци. Просто това не можело да стане. Нямало такъв филм.

Камъчето изплю обаче лично бившият (двукратен) премиер. Пак (ни) се зарече, врече и отсече. В неговия си стил, модел и щам. Точно като преди президентските избори.

Тогава (ни) плашеше с оставка. Сега - (май) се бил (вече) зажалил и прежалил. Тичал към опозиционно място. Второ, или трето - не уточнява. Засега.

Очевидно той си остава същият и не се променя. Не иска и не може. Противопоказно му е.

Като спец по автоголове. Със или без позволение от Началството.

Автор: Георги Димов

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Защо не го номинираха човека за футболист на годината ( в аматьорската лига), ами го мъчат с политика. И онази, Меркелката все му напомня кой ги е финансирал и колко им е задължен.....

04.03.2017 12:05:43

Анонимен

Вижте прасе как рита топка.По-точно тиква гони топка.Жалък комунист--живковист-путинист!

03.03.2017 20:53:42

Анонимен

В опозиция на Борисов ще му се наложи да научи как се управлява без винетки от по 100 лева, без билетчета за градския транспорт в София от 1.60 лв. и без фантастичния заем от 16 млрд. То така всеки може. Само да си върти верижка на пръста. Може от време на време да направи и някое мачле. Или да отиде до кортовете. Поредната подлога да му направи кефа да падне от него. Иначе - лошо.

03.03.2017 12:32:31

Анонимен

Точно там ще ближе рани. Ще се готви за трети мандат. Както след първото му сваляне. Само че в природата, в живота и в политиката нещата никога не се повтарят едно към едно. Ама къде толкова акъл в ритнитопковец № 1?

03.03.2017 12:24:12

Анонимен

До вчера Бойко се кълнеше, че няма по-подготвен от него да управлява. Сега вече бие отбой. Гласи се депутатските банки на опозицията. Където обаче ще го виждаме максимум по един-два пъти месечно.

03.03.2017 12:21:26

Анонимен

Явно Бойко се назлъндисва. Гласи се да остане встрани. Щял да ръкопляска на по-добрите. От него и от ГЕРБ. Но не в парламента. Там не му се ходи. Не го сдържа на едно място. Влекат го трибуните на стадиона в Бистрица. Може пък да му дадат да бие някоя и друга дузпичка.

02.03.2017 19:15:22

Анонимен

Вижте прасе как рита топка.По-точно тиква гони топка.Жалък комунист--живковист-путинист!

02.03.2017 18:44:00

Анонимен

Футболистчето си представяло дебата като мачле. От две полувремена. Той се гласел да играе максимум едно полувреме. Понеже не си може повече. Ритнитопковец.

02.03.2017 17:38:44

Електорат

А Нинова ще продължи да го пита за конкретни неща. До дупка. Докато не чуем ясен отговор. Обратното ще означава страх, лукавство, безпътица, некомпетентност, егоизъм, егоцентризъм. Всичките до едно - вече доказани и показани. Нееднократно.

02.03.2017 17:04:00

Анонимен

Борисов отсече, че темата за дебата вече е приключила за него. За нас обаче - не е. И да не си въобразява, че няма да продължи да бъде питан. Няма да му се размине. Дори да продължи да ходи само да бие дузпички.

02.03.2017 16:50:31

Анонимен

Абе, той бил и левак. Виж снимката. За малко да уцели топката с левия крак. А вратарят отсреща плонжира в десния ъгъл. Подмазва се. И футболно и политически.

02.03.2017 15:28:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.