• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Нина Добрев пред Harper's Bazaar: Бяхме скромно емигрантско семейство от България

Нина Добрев пред Harper's Bazaar: Бяхме скромно емигрантско семейство от България

/КРОСС/ Холивудската красавица Нина Добрев изгря на корицата на Harper's Bazaar. Актрисата се изяви и като гост редактор на септемврийския брой на списанието.

Пред Harper's Bazaar Нина разказа за творческите си планове, кучето ѝ Маверик и какво е да израснеш в емигрантско семейство от България.

Семейството на Нина Добрев емигрира от София в Торонто, когато бъдещата звезда е само на 2 години. „В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха много здраво, за да се справим", споделя звездата от „Дневниците на вампира".

„Докато приятелите ми имаха купища страхотни дрехи, ние пазарувахме от местен магазин с евтини стоки. За да ме накара да се почуствам по-добре, мама го наричаше Versace. Е, няколко години по-късно отидох на истинско ревю на Versace и седнах на първия ред".

Вероятно миналото на Нина Добрев е оформило и политическите възгледи на красавицата, отбелязват от Harper's Bazaar, а Нина разказва: „Произхождам от емигрантско семейство и не смятам, че поведението на Доналд Тръмп е приемливо. Той не се държи като президент, а като риалити звезда в ужасно шоу".

Що се отнася до кариерата ѝ, Нина е категорична, че не съжалява за решението си да напусне сериала, който я направи световноизвестна - „Дневниците на вампира". „Такъв беше планът от самото начало. Нямах намерение да оставам след изтичането на шестгодишния ми договор".

Нина обича да говори и за Маверик - кученце, което осиновила преди няколко месеца. „Тя е най-спокойното куче на света. Всяка сутрин ме събужда, като облизва лицето ми, след което буквално тичам навън по пижама, за да я изведа".

Нина осиновила Маверик (кръстена на героя на Том Круз в „Топ Гън") няколко месеца след смъртта на котката ѝ Линкс. „Тя спаси мен, аз спасих нея. Бях толкова тъжна след смъртта на Линкс. Маверик ме върна към живота", признава актрисата.

Родената като Николина Константинова Добрева актриса започва кариерата си като модел и участва в редица реклами. Световноизвестна става с ролята на Елена в хитовия сериал "Дневниците на вампира".
Гледали сме я и в "Нека сме ченгета" (Let's Be Cops), "The Final Girls", "Съквартирантката" (The Roommate ), „Гимназия Деграси: Следващото поколение" (Degrassi: The Next Generation), "Деграси отива в Холивуд" (Degrassi Goes Hollywood).

Нина е и сред зведите на екшъна „Трите хикса: Отново в играта", където си партнира с Вин Дизел, Руби Роуз, Самюел Л. Джаксън. Ще я гледаме и във "Flatliners".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.