• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Корнелия Нинова: Подкрепям президента. Нека всички, които искат промяна, да се обединим

Корнелия Нинова: Подкрепям президента. Нека всички, които искат промяна, да се обединим

/КРОСС/ "Споделям напълно мотивите, с които президентът каза, че сваля доверието си от правителството на Бойко Борисов. Това бяха и мотивите за вота ни на недоверие само преди седмица". Това каза Корнелия Нинова, председател на НС на БСП, пред журналисти.

"Факт е, че правителството на Борисов превърна България в сметището на Европа и на света. Факт е, че дишаме най-мръсния въздух и стотици хиляди българи са без вода. Вотът на недоверие не мина математически, но получи широка обществена подкрепа извън парламента. Така че споделяме тези мотиви на президента и смятаме, че правителството е неспособно да даде развитие и перспектива на България. Управляват само от криза в криза, грижат се за собственото си оцеляване и това се превръща в агония за държавата и за българския народ. Затова нека всички, които искат промяна, да се обединим и да я поискаме", каза още Нинова.

Според нея президентът Радев е последователен- той посочва истинските проблеми и ги назовава- както е обещал на българските избиратели още по времето на предизборната си кампания.

"В Брюксел ще имам срещи в различни институции, на различни нива - в Европейската комисия - с еврокомисари, в Европейския парламент - с Групата на социалистите и демократите, с европейските синдикати, с европейските работодателски организации. Срещите ще по най-различни теми - Зелената сделка, младежката безработица, социалните права на европейците, минимална заплата, доходи и неравенства", сподели още Нинова преди визитата си в Брюксел.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ами променете се

стига старите приказки,с които омръзнахте на всички.

05.02.2020 07:04:28

Анонимен

Само да отбележа, колко сте прости и неграмотни, това герберите. Симпатизантите ви пишат: кумунистически. Те това са ви избирателите. Гордейте се.

04.02.2020 22:30:25

Анонимен

Радев, бягай от тая, като Дявол от тамян! Не забравяй за нейните пенсионери, обаче! Те, най-общо, са свести, но объркани хора!

04.02.2020 22:10:58

Анонимен

Тази - да си върви на м*йната при иванчо костовия!

04.02.2020 21:26:50

Анонимен

Няма нужда от ГУЛАГ! В съвременна бЪЛГАРИЯ е по-жестоко!

04.02.2020 21:22:28

Анонимен

Както се подкрепяте хващайте пътя за Гулаг , кумунистически отрепки

04.02.2020 20:21:49

Анонимен

Леле- е-е-е, колко са засегнати герберите. Иванчо е било по-добре да няма деца, че да не плоди идиоти. На питащия за самочувствието бих напомнил, че герберите управляват с гласовете на 12 % от общия брой на имащите право да гласуват, основно платени цигански ( пардон- ромски) гласове. Вотът не минава защото в парламента с тези 12 % имат болшинство, подкрепяни от политически недоразумения. И да попитам виещите гербери: като ви е толкова кадърно Слънцето, вече 10 години, защо сме най-бедни и болни в Европа? Защои партньорите ни твърдят, че имаме проблем с корупцията ( което на нормален език означава, че са ужасени от размера и).

04.02.2020 19:39:03

Анонимен

След загубени избори и вот на недоверие, чудно ми е другарката откъде черпи самочувствие да се показва по медиите.

04.02.2020 19:03:58

Иванчо

Като се върнат комунистите на власт,това промяна ли ще бъде,като ги знаем какви крадци са,дай боже никога да не идват на власт,заради тях децата ни са на запад!

04.02.2020 18:53:13

Анонимен

Абе, бих ти обединил един...в лицето! Крайно време е Радев да се разграничи и от теб. Не от БСП, а от теб!

04.02.2020 18:17:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.