• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Как да накарате системата за капково поливане да заработи ефективно

Как да накарате системата за капково поливане да заработи ефективно

/КРОСС/ Всеки стопанин желае да има перфектните услови за развитие на растенията в градината. Това днес може да се постигне с модерната система за капково поливане. Вярно е, че начинът на действие на тази система е съвсем лесен и елементарен, но преди да се направи добро планиране на размери и разположение, трудно можем да я накараме да действа ефективно.

Ако сами няма да можете да направите необходимите изчисления и измервания, обърнете съм производителя на системите за капково напояване или специалист, който знае какво да направи.

Най-често напоителните системи са съставени от няколко кръга, които захранват различни разпръсквачи. Те поливат растенията или захранват друг кръг от системата за капково напояване.

С тази система градинарите ще са сигурни, че няма да пилеят водата, няма да е пълно с маркучи за поливане и пространството ще изглежда много по-добре. Градинарите няма да са толкова ангажирани с поливането, тъй като системите има програматори, които ще пускат необходимото количество вода в необходимото време.

За да стане всичко това факт, е добре да се заемете с изчисление на необходимите метри и дебелина на нужните маркучи за капково поливане. След това се консултирайте при покупката на системата.

Консултантите на фирмата, от която купувате системат, са добре подготвени и няма да ви затруднят. Те ще ви посъветват кое е най-подходящо за вашата градина или оранжерия. Ще се заемат с монтажа и всичко ще е готово за кратко време. За вас ще остане да се наслаждавате на прекрасните растения и да събирате отлична реколта.

Не си мислете, че капковото поливане е предназначено само за големи градини и оранжерии. Спокойно можете да използват по-малък вариант на такава система и за цветята на балкона.

Когато сте на почивка, няма да се налага да карате роднини или съседите да поливат цветята. Достатъчно е да пригодите пластмасови бутилки за равномерно поливане и няма да се притеснявате за цветята по време на отсъствието ви.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.