• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Държавата е в тотална разруха, съдебната система е гнила и мирише

Държавата е в тотална разруха, съдебната система е гнила и мирише

/КРОСС/ Не само съдебната система е гнила и вече мирише, бе хора! Мъртвата риба се носи по течението. Всичко е в тотална разруха, защото държавата ни няма национални приоритети, а робското мислене е фундаментът на съществуването ни.


Някакви хора, заемащи високи държавни позиции в предприятия, искат да взимат, не да получат заслужено, нереално високи заплати от по 50 000 лева, напълно необосновано на фона на благата, които произвежда с присъствието си на тази позиция.

Това означава, че системите работят на постоянен минус, на кредит. Няма кой да произведе тези високи заплати, след като с труда и ума на простаци и безморални хора няма възвръщаемост на средствата, които взимат като заплата, избачкана от трудоспособните в частния сектор.

Системата е обречена!

Всеки в държавните учреждения и апарат са на някой и зад гърба им стои политическа сянка и взаимно се заплашват кой на кого е и поради тази причина нищо не се случва. Не смеят да взимат решение нито имат воля да направят каквото и да било!

Системите са замръзнали. А в тях работят стотици хиляди хора, които чакат заплати, които ги няма. Това са виртуални пари от сферата на фантастиката. Всичко във Вселената е във вечно движение, само България е в застой!

Ние искаме тъпо и упорито да докажем в световен мащаб, че пишещата машина ще бъде диктаторът на 21 век! Единственото, което България ще направи с безкрайната си порочност на поведението на своите политици и поддръжници, е да сринем в световен мащаб настоящата система и да поставим основите на нещо ново! Време е да си окъпем държавата! Реченото да бъде сторено!

Автор: Цвета Кирилова (Facebook)

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Олигархията е овладяла така държавата, че който и да дойде на власт няма да се справи... Не защото неиска, а защото не може. Просто не е възможно. Това го дължим на философията на прехода наложена от Уолстрийт.

15.01.2017 18:45:39

милен

Мнозинството знае това. И стои в ступор. Като заяк пред боа !!!

14.01.2017 15:24:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.