• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

"Атака": „Mrs. Nuland, you know, fuck the USA"

"Атака": „Mrs. Nuland, you know, fuck the USA"

/КРОСС/ Като "недопустима проява на тайната дипломация, демагогията и лъжите на външно министерство и американското посолство" опредили визитата на помощник-държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд у нас лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който пред президентството, заедно със своите съпартийци, протестирах срещу "тайна" й визита и липсата на всякаква информация относно целта на посещението и срещите й.

„Скриха я Нюланд. Ние сме тук да кажем, не на тайната дипломация, защото с тайна дипломация България е влизала в две национални катастрофи 1913 г. и 1919 г. и сега отново се води тайна дипломация", заяви Сидеров, издигнал плакат „Mrs. Nuland, you know, fuck the USA". Това е реплика на репликата на нюланд - „Fuck EU", обясни лидерът на "Атака".

Другите плакати гласяха: „Вън US базите от България!", „Не на санкциите срещу Русия!", „Нюланд, не ни вкарвай във война!", „Нюланд, тук е България, не Панама!", „България - вън от НАТО!", „Русия ни освободи от турците, не САЩ!".

По отношение целта на посещението на Виктория Нюланд Сидеров заяви: „Нашите данни са, че тя е тук, за да вкара България във война, т.е. да се използват базите, които през 2006 г. ги дадоха на американците за подготовка на военни действия за разширяване на НАТО на Изток и евентуални военни провокации срещу Русия". В подкрепа на думите си той цитира военния министър Ангел Найденов, който в интервю заявява, че у нас може да се очаква предислоциране на американски войски.

Лидерът на националистите допълни още, че посещението на Нюланд е начин за въздействие върху нашите управници да се съгласят на американско военно присъствие и на разполагане на стратегически оръжия. Друга цел на посещението на Нюланд у нас, е да лобира за отпадане на мораториума върху добива на шистов газ. Също така помощник държавният секретар трябва да убеди българските управници, че трябват по-тежки икономически санкции срещу Русия, което е пагубно за България.

Сидеров допълни, че "Атака" е единствената политическа партия, която поставя на дневен ред тези въпроси и отново подчерта, че АТАКА е против санкциите срещу Русия.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Америка е най-гнусната държава, която ако имам ще контролира и извънземните. Не трябва да се поддаваме на техния натиск, защото това няма да ни донесе дивиденти.

01.04.2014 16:40:10

Анонимен

Долен и Болен РУБЛАДЖИЯ ! Язък, колко ли му плащат номадите от Кремъл, за да им тропа къде, какво е чул...? Време е тая сбирщина от помияри и комисионери да бъде разследвана и за шпионаж, тъй като се оказва, че това е основното им занимание откъдето инкасират осезаеми доходи !? Има думата Главният Прокурор !

31.03.2014 20:15:49

Анонимен

Браво Сидеров! Май че само ти се оказа родолюбец! За разлика от близачите на Американския чепик! Истината за управниците си дойде на място! Мисли народе за кого ще гласуваш!

31.03.2014 17:10:11

Анонимен

Браво на Волен Сидеров ! ВЕЛИКАН !

31.03.2014 16:03:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.