• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Атанас Тумбалев е новия областен координатор на Младежкото обединение на БСП в област Пловдив

Атанас Тумбалев е новия областен координатор на Младежкото обединение на БСП в област Пловдив

/КРОСС/ „Клубовете на младежкото обединението в областта  проведоха значителен брой мероприятия, част от които вече са превърнати в традиция. По инициатива на членовете са реализирани инициативи, насочени към децата и младите семейства. Националната кампания на БСП за защита на жените и децата от насилие обедини усилията на клубовете на МО и ОЖС в Пловдив област.”, сподели по време на отчетно-изборното събрание на Младежкото обединение  досегашния координатор за област Пловдив Атанас Телчаров. Той отчете дейността на клубовете , споделяйки, че с редица свои инициативи и мероприятия Младежкото обединение е променило  представата за  БСП.  

На провелият се избор, с  пълно мнозинство членовете на Областния съвет на Младежкото обединение избраха за  координатор  Атанас Тумбалев. Двадесет и осем  годишния икономист, магистър по „Стопански и финансов контрол”  е член на БСП от повече от 8 години, в момента е  зам. –председател на структурата на БСП в община Стамболийски, два мандата председател на МО в общината, член е и на  НС на МО в БСП. Експерт местна политика, два пъти е избиран за общински съветник, като е бил и зам. - председател на Общински съвет Стамболийски.  На предсрочните парламентарни избори през 2017 бе кандидат за народен представител в 17-ти МИР.

„ Ще работя за разширяване на влиянието на  Младежкото обединение и на БСП. Ще доразвием и взаимодействието си с неправителствени организации и със симпатизантите на социалните идеи, чийто радетел е БСП. Предизвикателство пред нас ще е и участието ни в предстоящите избори за ЕП и разбира се,  Местните избори, като се надявам представителите на младежкото обединение в местната власт да се увеличат.”, така Атанас Тумбалев очерта непосредствените  задачи пред младите социалисти.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.