• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Каракачанов: Малко са партиите у нас, които работят за българската кауза

Каракачанов: Малко са партиите у нас, които работят за българската кауза

/КРОСС/ „Новата коалиция ще бъде обявена на 3 август. Защо думата „коалиция" е мръсна дума? Когато работиш за кауза, която не можеш да решиш сам, е нормално да търсиш партньори. Малко обаче са партиите у нас, които работят за българската кауза. Нормално е патриотичните формации да се обединят в един блок. Ние може би сме единствената формация, която не си е сменяла посоката и никога не е правила коалиция с ДПС и БСП." Това заяви в „Панорама" по БНТ председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

„Депутатските места не се подаряват и никой не ти ги слага в джоба. Преференциалните гласове за Джамбазки на отминалите евроизбори са почти толкова, колкото са и тези за Бареков. Мястото му в европарламента е заслужено и няма какво да връщаме", така той отговори на въпрос дали мястото на Ангел Джамбазки в европейския парламент ще бъде върнато, след като ВМРО скъса връзката с ББЦ.

Той категорично заяви, че е крайно време партиите да се обединят около 4-5 приоритета. „Ако българските политиците не разберат, че политиката е в служба на обществото, а не на его и собствени интереси, никога няма да се оправим", категоричен бе той.

Той няколкократно повтори, че за него е важно патриотичните формации да се обединят в името на България, а ДПС да бъде извадена от властта, тъй като тази партия води до икономически грабеж, отделянето на райони и грабеж.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

В България ДС-прасето "Иван" е партийната циганско-албиносна ПАРЯСНИЦА с най-много "венчавки" и "разводи"! Вече и той не знае на коя партия е "шуренайка" и на кой съюз е "баджанак", а иначе винаги олигархията му е "сватя"!

04.08.2014 14:51:33

Анонимен

Да и вие, явно не сте една от тях!

01.08.2014 23:17:13

Анонимен

Намери какво да каже Каракачанов. Пратиха депутат в ЕП и мисията е изпълнена.

01.08.2014 22:38:35

Анонимен

А ти за чия кауза бачкаш?

01.08.2014 22:27:30

Анонимен21

И определено ВМРо не е от партиите, работещи за българския народ,след като се продадоха на Бойковия проект НФСБ

01.08.2014 22:24:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.