• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Panasonic представя две нови 4K видеокамери и Full-HD видеокамера от висок клас

Panasonic представя две нови 4K видеокамери и Full-HD видеокамера от висок клас

/КРОСС/ Водещият модел 4K видеокамера HC-VXF1 притежава функционалност от професионален ранг, включително електронен визьор и ринг за ръчни настройки

HC-VX1 предлага качество без компромис с 4K картина и нови 4К функции за изрязване

Full HD видеокамерата HCV-800 е оборудвана с новоразработен обектив и нов голям MOS сензор

Panasonic с гордост представя две 4K видеокамери (HC-VXF1 / HC-VX1) и една Full-HD видеокамера (HC-V800) с нов сензор и нов обектив за значително по-високо качество на образа. Всичките нови модели видеокамери имат изключителни оптични характеристики, като широкоъгълен 25mm обектив* и 24x оптично приближаване, а също така подобрена функция за автофокус с бързо и прецизно фокусиране при 4K и Full-HD, особено важно за видеозаснемането.

Новите допълнения към обширното портфолио от висококачествени видеокамери на Panasonic посрещат нуждите на всички потребители - от видео-ентусиастите, търсещи висококачествено 4K видео, до семейства, които искат да съхранят безценните си моменти с впечатляващи образи.

Създайте брилянтни видеоклипове дори на слабо осветени места
Новият голям BSI MOS сензор, с който са оборудвани 4K видеокамерите HC-VXF1/HC-VX1 и Full-HD видеокамерата HC-V800, комбиниран със светлосилния F1.8 обектив, подобрява качеството на снимане при слабо осветление с приблизително 70 процента, в сравнение с предишните 4K модели. Чрез потискане на шума при слаба осветеност, като например сцени на закрито и нощни пейзажи, могат да се заснемат идеалните кадри по всяко време и навсякъде.

Първокласно видео с 4K качество
С новите 4K видеокамери HC-VXF1/HC-VX1 на Panasonic можете да заснемете най-доброто от вашия свят с брилянтно качество на образа и висока 4K резолюция. Високоефективният обектив, отговарящ на строгите стандарти за разделителна способност и контраст на Leica Camera AG, намалява отблясъците и фантомните изображения, за да осигури запис на красиви образи по всяко време. Режимът 4K Photo позволява съхраняване на статични снимки от краткотрайни моменти, които не могат да бъдат уловени с огледално-рефлексен фотоапарат дори при снимане в серия.

Изключителни способности за снимане отблизо
Новият обектив Leica Dicomar (HC-VXF1/HC-VX1/HC-V800) се характеризира с мощно оптично варио 24x - от широк ъгъл 25mm* до телефото 600mm. Четворната система за управление на обектива, наречена 4-Drive Lens System, работи с четири независими групи лещи, за да постигне оптично варио 24x в изключително компактно тяло. При широкоъгълна позиция на вариото, в един кадър може да бъде обхваната голяма група хора заедно с околния пейзаж, а с помощта на въртящия се LCD могат да бъдат направени и впечатляващи селфи снимки.

Новият хибриден оптичен стабилизатор на образа елиминира размазването на картината, причинено от треперенето на ръката
Оптичният стабилизатор на образа в 4K видеокамерите HC-VXF1/HC-VX1 и Full-HD видеокамерата HC-V800 е разработен на базата на предишния 5-Axis HYBRID O.I.S. + (5-осев хибриден оптичен стабилизатор на образа плюс), който сега е усъвършенстван с още две технологии: Ball O.I.S. System и Adaptive O.I.S.
Системата Ball O.I.S. System намалява износването на задвижващия модул и значително подобрява коригирането и на най-малкото потрепване на ръката. Адаптивният оптичен стабилизатор на образа Adaptive O.I.S. автоматично оптимизира действието на стабилизатора чрез регулиране на механичното му управление според позицията, условията на снимане и потребителските характеристики. Новият хибриден оптичен стабилизатор на образа HYBRID O.I.S. още повече намалява размазването на картината, причинено от треперенето на ръката, включително при голямо приближаване, с което дава възможност да се записват чисти образи и пълноценно използване на мощното 24x оптично варио. Функцията Level Shot (Изравняване на нивото) автоматично отчита и коригира наклона на заснеманите образи.

Професионални резултати с електронен визьор и ринг за ръчни настройки
4K видеокамерата от най-висок клас HC-VXF1 на Panasonic е оборудвана с модерни, високоефективни функции, които ще удовлетворят професионалистите и амбициозните фенове. Накланящият се визьор улеснява заснемането на желаните кадри при всякакви условия, а рингът за ръчни настройки дава възможност за прецизно настройване на фокуса, ириса и вариото.
Превключването между настройките се извършва бързо и лесно с помощта на два отделни ключа - Manual/Auto (Ръчна/Автоматична настройка) и Focus/Iris/Zoom (Фокус/Ирис/Варио). За да отговори на разнообразните изисквания и нужди на потребителите, HC-VXF1 предлага и други функции, типични за професионалните видеокамери, като Регулируем баланс на бялото в диапазона от 2 000 K до 15 000 K, Увеличение/Пик на фокуса и Потребителски бутон.

Функция 4K изрязване, позволяваща да уловите безпогрешно моментите, които се случват веднъж в живота
4K изрязване (4K Cropping) е оригинална функция на Panasonic, налична при HC-VXF1 и HC-VX1. Тя позволява заснемане на широкоъгълни 4K видеоматериали, след което лесно да се редактират и запаметят във Full-HD формат, като се приложат различни ефекти, например приближаване или промяна на зрителния ъгъл.
Към функцията 4K изрязване сега са добавени нови възможности, като Post Auto Tracking (Изрязване с автоматично следене), позволяваща например да заснемете бързо движещо се дете в 4K формат с автоматично следене на лицето му и след това да извлечете Full-HD видео, при което лицето не излиза извън кадър и същевременно се добавя ефект на стабилизиране на образа. Новата функция Post Manual Tracking (Изрязване с ръчно следене) позволява просто да докоснете обектите, извършващи непредвидими движения, на екрана и да ги следите интуитивно с пръст, като променяте зрителния ъгъл. И, функцията Post Close-up (Фиксирано изрязване) е идеална за ситуации, при които има незначителни движения и в кадър влизат нежелани елементи - можете да заснемете по-широкообхватен 4K образ, от който след това да изрежете само нужната ви част.

Видео в кинематографичен стил
Всичките нови 4K модели (HC-VXF1/HC-VX1/HC-V800**) са оборудвани с функцията Кинематографични ефекти, която позволява използване на техники за снимане, присъщи за киното, като Бавно и Бързо видео, Бавно варио и Dolly Zoom. Тези компактни 4K видеокамери предлагат неповторимо забавление при заснемането на видеозаписи в кинематографичен стил.

* Приравнено към 35mm. Налично при 4K и FHD/24p моделите.
** HC-V800 поддържа само Бавно видео.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.