• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Екип № 56 в Пловдив област стартира с вяра в победата

Екип № 56 в Пловдив област стартира с вяра в победата

/КРОСС/ "БСП за България" представи кандидатите за общински и районни кметове в Пловдивска област на тържествена церемония в зала „Съединение" на Историческия музей.

Пред своите колеги номинираните акцентираха върху отговорността, която поемат и вдъхновението, което ще ги води.

Водач на екипа е Николай Радев - кандидат за кмет на община Пловдив, който обяви: "Пловдив трябва да е град хората. Градът в последните години показа, че търси своя социален лидер, че търси промяна, а тази промяна може да я даде само БСП. Аз знам, как се създават шампиони и мога да направя Пловдив шампион".

Като вдъхновение и пример за своите кандидати левицата представи успешните си кметове в областта.

Д-р Емил Караиванов управлява два мандата Асеновград и започва третата си кампания с амбиция да продължи да работи за гражданите в цялата община и за разлика от други - за малките населени места в нея.

След два мандата начело на община Садово сегашният кмет Димитър Здравков влиза в кампанията със самочувствие за добре свършена работа, въпреки трудностите. Те обаче каляват и показват, че БСП може да е лидер и не просто алтернатива, но и да покаже, че може да управлява по- добре.

Виолета Христодулова е кандидат за кмет на община Марица и вярва във възможностите й за развитие. Според нея това е постижимо с излъчването на силна местна власт. "Стремежът ни е да създадем равни възможности за всички хора да работят, да учат, да отглеждат децата и да развиват своя бизнес и то на територията на общината, каза кандидатът за кмет".

Върху предизвикателството да се работи в малката община акцентира и Ива Вълчева, която вече има три мандата опит като общински съветник, а в надпреварата за кмет на община Хисар тръгва с опита и на председател на Общинския съвет. Тя пожела успех на колегите си с думите: „Успехът е 10% вдъхновение и 90% усилена работа".

След представянето на кандидатите за кметове към тях се обърна и областният лидер на БСП Георги Гергов. По думите му екипът, който вижда, излъчва сила и увереност и те трябва да бъдат предадени на хората без клишета и обещания.

"ГЕРБ показаха какво могат, сега е наш ред и аз мисля, че на тези избори БСП ще е първа политическа сила, заяви Гергов и си пожела отново заедно да отпразнуват победата на 28 октомври".

Купуването и продаването на гласове е престъпление

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.