• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Путин няма да присъства на септемврийската сесия на Общото събрание на ООН

Путин няма да присъства на септемврийската сесия на Общото събрание на ООН

/КРОСС/ Руският президент Владимир Путин няма да присъства на септемврийска сесия на Общото събрание на ООН. Това каза прессекретарят на руския лидер Дмитрий Песков. "Президентът няма планове да участва в Общото събрание тази година", заяви Песков. 71-вата сесия на Общото събрание на ООН ще се проведе в Ню Йорк 20-26 на септември.

Дебатът ще започне с речи на генералния секретар на ООН Бан Ки-мун и председателя на 71-вото заседание на Общото събрание, Питър Томсън. Първият ден ще говорят президентите на САЩ и Франция Барак Обама и Франсоа Оланд, както и премиерът на Великобритания Тереза Мей.

Междувременно стана ясно, че Владимир Путин е отменил очакваната визита в Турция на 31 август, когато трябваше заедно с турския си колега Ердоган да бъде в Анталия за приятелската среща между футболните отбори на Русия и Турция. Това заяви прес-секретарят на руския държавен глава Дмитрий Песков пред ТАСС.

По-рано турските медии съобщаваха, че пристигането на Путин в Анталия ще бъде втората крачка за нормализиране на отношенията с Турция след посещението на Реджеп Ердоган в Санкт Петербург.

Не е обявена официална причина за отменената визита.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ами важнае ,само че ти неможеш да вникнеш в същината трябва разум , а не някои да ти казва какво да пишеш или какво да правиш.

30.08.2016 23:56:41

МОлодец

Как можете увидит от репортажи и фотографии сграда ООН и заседателние зали не безопасние..Огромние екрани увреждают каждому не толко людей но и акари...Везде тежоло терористическая пси активная преступная техника в том числе камери,скенери,екрани..Внутри в каждой полно с голограми которие позволяют на иноземние нашественики полной обемно проникающии контрол В туалети обемно проникающие декодирующие датчики..

29.08.2016 20:27:29

JJIvanov

ПРавилно ..Браво ..Има започнала нагла агресия с използване на проникващи духове на жестоко убити нашественици от нашите външни на слънчевата система охрани.. Милиард автомобили увреждат нагло и трайно земята с включени фарове през деня ..Десетки милиони с а накичени с контролирани от извънземни престъпници холограмни оръжия..навсякъде има тежко терористични камери,скенери,екрани. В ООН не е безопасно даже за акари камо ли за лидери и президенти.Вижте какви тежко терористични ударно обсебващи огромни екрани с а монтирали престъпниците за трайно обсебване и увреждане на измамени д а посетят сградата

29.08.2016 20:23:54

Анонимен

това ли е най важната новина днес !!! ще го преместя в другият крачол в знак на протест!!!

29.08.2016 18:50:22

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.