• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Откриха кокаин и канабис в пробата на водача, убил велосипедист във Варна

Откриха кокаин и канабис в пробата на водача, убил велосипедист във Варна

/КРОСС/ Кокаин и канабис са открити от съдебно-химическата експертиза в кръвните проби на обвиняемия неправоспособен водач, причинил смъртта на велосипедист във Варна и избягал от местопроизшествието, съобщиха от Апелативната прокуратура в града.

Съдебно-химическата експертиза срещу 25-годишния неправоспособен водач Петър З., който причини смъртта на велосипедист при пътно-транспортно произшествие и избяга, е открила наличие на метаболит на тетрахидроканабинол и на бензоилекгонин в кръвните проби на обвиняемия. Тези вещества се наблюдават само след употреба на канабис (марихуана) и кокаин. И двете вещества са в списъка с висока степен на риск и са поставени под специален забранителен режим.

Представеното от защитата на обвиняемия в съдебната зала удостоверение за промени в постоянния адрес показва, че същото е подадено на дата 11 септември в 14,05 часа. На същата дата и почти по същото време 20 часа след тежкия пътен инцидент Петър З., придружен от адвоката си, се предаде в поделение на МВР, след като беше обявен за общодържавно издирване. На нито един от известните му адреси обвиняемият не беше открит тогава.

С определение на Варненския окръжен съд в момента обвиняемият е в ареста с мярка за неотклонение "Задържане под стража". При евентуално обжалване Окръжната прокуратура във Варна ще представи доказателства за описаните по-горе факти на Апелативната прокуратура, за да могат да бъдат взети предвид от Апелативния съд.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

яко! догодина ша открият и новичок! милиционерски сказки!! защо въобщи има хора с коли без книжка?? я старшинката ф устафкъ да обясни,чий мноо смешен!!

17.09.2018 17:07:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.