• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Слави Трифонов получава лично ръчно изработени бутикови обувки

Слави Трифонов получава лично ръчно изработени бутикови обувки

/КРОСС/ Модната икона Коко Шанел е казала навремето,че добра жена с хубави обувки,не може никога да бъде грозна.

Преди месец в България на официално посещение в столицата бе модния диктатор Роберто Ботичели, който прави жените красиви,защото произвежда едно от най-търсените обувки в света.
Тв легендата Слави Трифонов се срещна със световноизвестния дизайнер на обувки и прие радушно като висок гост, минути преди официалното откриване на първия представителен бутик в София, съобщава ПРофайл.

Италианците правят най-хубавите обувки,дрехи,коли. В кръвта им е да създават и творят мода.Фамилията на Ботичели е родом от Тоскана,Флоренция.Още от римско време италианците не са ходили боси.
"Моето семейство винаги е произвеждало обувки още от далечната 1800 година", сподели самия Ботичели пред Слави Трифонов.

Лично в продължение на 2 седмици екип от най-добрите специалисти вече ръчно са изработили новия изтънчен модел обувки №46 със специално бродиран надпис с инициалите на двете имена на шоумена - СТ.
"По лесно се правят дамските обувки, мъжките са по-сложни. Мъжете по принцип са по-взискателни, по-досадни. Мъжът е взискателен по свой си начин, по-малко се вълнува от мода. Гледа по-детайлно", допълни Роберто Ботичели в интервюто си по bTV.

Тази година основната тема в колекцията на Roberto Botticelli в лекотата на обувката. Обувките трябва да бъдат много леки. Тенденцията е да бъдат леки, без никакво значение дали вали дъжд или сняг. Агнешката кожа е най-лека.

"Ние не сме царска фамилия, но правим обувки за много популярни тв водещи. Правим модерни обувки, не класически", заяви още Роберто Ботичели в България.

През лятото на 2018 г. Роберто Ботичели издаде, че мокасините на бос крак ще бъдат изключително модерни и актуални. Модният гуру в създаването на най-търсените обувки в света остана изключително впечатлен от момичетата балерини в Шоуто на Слави. От своя страна Слави Трифонов направи подарък за всички момичета от своя балет като им поръча най-елегантните обувки от новата колекция зима 2017/2018.

Предсатавителният бутик на Roberto Botticelli е на столичната улица "Съборна" №7.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.