- 07 Май 2024 |
- USD / BGN 1.8282
- GBP / BGN 2.2865
- CHF / BGN 2.0041
- Радиация: София 0.11 (µSv/h)
- Времето: София 11°C
Кралицата на сладкишите Анна Олсън с ексклузивен уъркшоп в София
18 Май 2017 | 12:41
/КРОСС/ Третият сезон на „Ана Олсън: сладкарски изделия" може да гледате от понеделник до петък от 18 часа и с повторение от 11 часа по телевизия Food Network.
Ана Олсън, канадската звезда на телевизионния канал Food Network беше в България като част от европейската й промоция на новите серии на „Ана Олсън: сладкарски изделия". Ана демонстрира свои рецепти и сподели накои готварски тайни.
Звездата на Food Network посети 4 страни и готви пред повече от 150 почитатели и журналисти, споделяйки кулинарнатаси философия, основана на практичния подход в притовянто на сладки и солени ястия спроред сезона и с отношение към всяка съставка.
Любимката на канадците Ана Олсън напътства зрителите стъпка по стъпка докато приготвя вкусотии. Остроумна и духовита, Ана представя дори гурме десертите като лесни за приготвяне от всеки запален сладкар, независимо от уменията му. Независимо дали ще е обикновена палачинка или швейцарски меренг като основа на екзотичен десерт, Ана дава увереност на всеки да хване бъркалката и да запретне ръкави.
Демонстрацията и уъркшопа в София накараха гостите да повярват в своите сладкарски възможности и да приготвят невероятно вкусните шоколадови бисквитки без брашно. Кулинарната тайна на Анна може да се определи с отношението й към самото готвене:
Преди всичко- готвенето и сладкарството трябва да бъде забавление!
Ана представя своето кулинарно майсторство в третия сезон на „Ана Олсън: сладкарски изделия". Всеки епизод води зрителя през вкусното пътешествие- от основните правила до нивото на майсторския клас. Независимо дали е начинаещ или майстор на суфлето, зрителите добиват увероност и умения да готвят като професионалисти.
„Най- хубавото на третия сезон е, че мога да продължа да да споделям моя невероятен свят на сладкарското изкуство с моите зрители. Надявам се, този сезон на „Ана Олсън: сладкарски изделия" ще привлече повече зрители пред екрана, които ще се присъединят към моето кулинарна приключение", споделя Ана.
„ Щастлива съм, че имах възможвостта да срещна толкова запалени сладкари в България. Гордея се с тях, защото положиха толкова усилия, за да приготвят вкусни канадски сладкиши и се справиха чудесно. Надявам се, че са се забавлявали толкова много като мен. Това беше първото ми идване в България и бях силно впечатлена от хората тук, тяхната топлота и гостоприемство. А българката кухня е наистина вкусна. Посетих наколко ресторанта с традиционна българска кухня. Баницата е страхотно вкусна", допълни звездата на Food Network като изрази желание, че няма търпение отново да посети страната ни за по-дълго време.
Снимки от предаванията могат да бъдат свалени от:
https://sni.box.com/s/ygz8qx0xz5e771prtiu3gctdj39nqeea
Снимки на рецепти: https://sni.box.com/s/0qa1h72mn17sytfta2hbn0tb02n8lo9x