• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Мая Манолова: „Това, което правя в кампанията си досега, е да се срещам с хората и да ги чувам"

Мая Манолова: „Това, което правя в кампанията си досега, е да се срещам с хората и да ги чувам"

/КРОСС/ „ Работя и с леви, и с десни и то за каузи, които се подкрепят и от леви, и от десни, и от безпартийни граждани". Това каза в интервю за предаването „Събуди се" по Нова телевизия независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова.

„Това, което правя в кампанията си досега, е да се срещам с хората и да ги чувам. Виждам това, което виждах и като омбудсман. Аз разчитам на подкрепата на хората, които идваха при мен когато бях омбудсман.

Всички тези хора ме подкрепят и аз разчитам на тях", допълни тя. По думите й, Манолова разчита на хората, които искат промяна. Тя е на мнение, че в момента проблемите в политическия живот у нас на по вертикала. „Има една малка група хора, които са окупирали властта и огромна група граждани, от които съм и аз. Тази група, която е окупирала властта не е нито лява, нито дясна, тя е корумпирана.

Битката на тези избори е на гражданите срещу тази малка група хора", подчерта Манолова. „Нямам политически амбиции. Каузата ми е да подкрепям и да помагам на гражданите на София. Разликата между кмета и омбудсмана е, че кметът разполага с инструменти и власт.

Като омбудсман успях да прекарам много важни за хората закони. Успях да накарам институциите да слушат гражданите. Но в момента, в който властта, притеснена от енергията, която се събира в институцията омбудсман, започна да блокира работата ми, аз нямах право да превърна поста на омбудсман в един обикновен административен пост", каза още Мая Манолова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ти си една лъжкиня.

22.10.2019 12:06:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.