• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Видео сингълът от предстоящия нов албум на ОСТАВА е вече факт

Видео сингълът от предстоящия нов албум на ОСТАВА е вече факт

/КРОСС/ Една от най-обичаните български банди Остава е готова с най-новото си видео към пилотния сингъл от предстоящия нов студиен албум. Песента се казва „Саботаж" и от седмици звучи в националния радио ефир, където се радва на изключително позитивни отзиви. Текстът и музиката са дело на Свилен, а за аранжимента групата работи съвместно с Георги Станев.
„Дадох това име на песента, защото мисля, че думата е интересна и не се използва често в български песни. Също така сме слушали много Beastie Boys и сме мега фенове. Текстът разказва за това как хората се самозалъгват и не живеят пълноценно." - споделя Свилен Ноев.
„Надявам се песента, да достигне до повече хора, защото е танцувална, има заразяваща мелодия и добри музикални моменти, както и интригуващ текст. Има нещо от 80-те примесено с нещо от 2020-та. Определено е повече поп отколкото рок като усещане, което е съзнателен избор." - разказва Георги Георгиев - Жоро.
Идеята и реализацията на видеото към „Саботаж" са дело на съпругата на Свилен - Невена Спасова.
В дългогодишната си история Остава имат над 20 видео клипа, 5 студийни и 3 концертни албума, включващи многобройни хитове, които безкомпромисно утвърждават групата като една от най-успешните на българската музикална сцена. Сега „Саботаж" поставя началото на нов творчески период за Остава, който се очаква да завърши с пореден студиен албум през пролетта на 2020 година.
На 29-ти декември, момчетата ще изпратят отиващата си 2019-та година с традиционния коледен концерт в най-добрия клуб за жива музика SOFIA LIVE CLUB.

&fbclid=IwAR0EY0OfRhNUTMAanK9aPOa2NWa2Ztspj4pN642GVaOobXv4tNwj2CcGI74

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.