• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Загадка 2024 – ще се върне ли Владимир Путин в креслото на премиера

Загадка 2024 – ще се върне ли Владимир Путин в креслото на премиера

/КРОСС/ По време на пространното интервю, което Владимр Пути даде на австрийския журналист Армин Волф една от темите, които засяга Волф е намерението за участие във властта на настоящия руски президент след 2024 година, когато не може да се кандидатира за трети пореден път за президент на Руската федерация. Неговият отговор и мотивите му анализира руският вестник ”Московский Комсомолец“ във водеща статия, съобщава Фокус.

Конкретният отговор на Владимир Путин на този въпрос е следният:
„Хайде да не отиваме толкова напред. Аз никога не съм нарушавал конституцията на своята страна и не мисля да го правя, Много ще зависи от това как работим ние, когато казвам „ние“, имам предвид мен и моя екип, какви резултати ще постигнем. Но вие сте прав, аз се занимавам с държавна и административна работа достатъчно дълго (Волф му напомня,че през 2024 той ще е над 70-годишен). Аз за себе си сам трябва да реша какво ще правя, след като приключи текущия ми президентски мандат“.

Изданието анализира отговора, като бъдеща несигурност и според автора на статията абсолютната непрозрачност и неопределеност ще бъде политическото оръжие на Путин през следващия мандат. Въпросът за намеренията му след 2024 година е фундаментален за руската политика, но според автора отговор на този въпрос няма да бъде даден в никакъв случай, защото Путин разбира,че би загубил от ясен отговор при всички случаи.

Ако каже „Да“, реакцията ще бъде негативна – не прекалява ли Владимир Владимирович, какво си въобразява, защо си мисли, че Русия не може да съществува без него. Ако отговори „Не“ ще бъде не по-малка грешка. С отиващите си фигури в политиката никой не се церемони и ако покаже слабост алчните за власт подчинени могат да престанат да го „обичат“ и да го разкъсат на парчета. Това обяснява уклончивия му отговор.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

мноо тъпа джунляйка! тогива дили шъй жиф?

06.06.2018 21:41:26

Анонимен

Много прости хора живеят в днешно втеме. Как може на някого да му е интересно днес дали през 2024 г Путин ще се кандидатира ьа президент. Толкова тъпотия вече не може да се понесе! Сега е най интересно какво ще напрсви Путин през този мсндат който едва сега започва. Интересно би било дали ние пристите българи в лицето на управляващите ще мигат с нещо да се възползват от щедростта ба Русия, от желанието й да помага на закъсалите предишни социалистически държави. Това е днес интересното,а не какво ще става в Русия защото до тогава България може и да я няма, както е тръгнасло.

06.06.2018 19:23:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.