• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Ясно е кой стои зад сделката за ЧЕЗ, категоричен е Румен Овчаров

Ясно е кой стои зад сделката за ЧЕЗ, категоричен е Румен Овчаров

/КРОСС/ Сделката за продажбата на ЧЕЗ на Гинка Върбакова няма как да е станала без знанието на министър-председателя Бойко Борисов. Това обяви пред Дарик бившият енергиен министър Румен Овчаров.

Случката с продажбата на ЧЕЗ е логичното развитие на цялата професионално некомпетентно, политически и личностно корумпирана политика на ГЕРБ в енергетиката. Този случай не става без участието на държавата, не става без знанието на Теменужка Петкова и Бойко Борисов.

Г-жа Петкова в момента играе ролята на "мюре", което бива отстрелвано, за да хвърли малко прах в очите на публиката колко справедливи са ГЕРБ и правителството, а всъщност да прикрие истинските нови собственици на ЧЕЗ", заяви Овчаров пред Дарик.

Гинка Върбакова: Инвестираме в добре работещ бизнес и ще го развиваме устойчиво

Кой стои зад Гинка и Слави от Пазарджик е ясно, каза още Овчаров, но отказа да бъде конкретен. "Като кажа нещо, после ме викат в прокуратурата и започвам да получавам обвинения", обясни той.

Вчера министър-председателят Бойко Борисов възложи на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) и Националната агенция по приходите (НАП) да направят пълна проверка на сделката по продажбата на електроразпределителното дружество ЧЕЗ, както и на дружеството купувач - "Инерком България".

"Какво ще проверява Борисов сделката, при положение, че той е съвсем наясно с това, което се случва с тази сделка. Наистина ли мислите, че чешката държава и чешката държавна компания ще направи подобна продажба на такава фирма без да е консултирала това с българската държава", коментира още Овчаров.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Та всеки нормално мислещ човек в България разбира, че това е ГОЛЯМА далавера ,в която участвува лично ББ. Разбира се, че народът не е глупав.Всички виждаме, че че властимеещите наглеци се оляха от алчност.

25.02.2018 17:09:17

Анонимен

САМО СКАНДАЛИ ИЗМИСЛЯТЕ ЗА ВСЯКО НЕЩО.В ТОВА СТЕ ЦАРЕ, НО НАРОДА НЕ Е ГЛУПАВ И ВСИЧКО ВИЖДА КОЙ ЛАЕ И КОЙ РАБОТИ

25.02.2018 15:59:10

Анонимен

А ТИ КАТО СИ ТАКЪВ РАЗБИРАЧ ГО КАЖИ, А НЕ ВМЕНЯВАЙ НЯКАКВА ИНТРИГА ЗА ДАЛАВЕРА.МА ВИЕ СТЕ ЦАРЕ НА ИНТРИГИТЕ.

25.02.2018 15:47:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.