• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Овчаров: Стойнев е продукт на корпоративни интереси

Овчаров: Стойнев е продукт на корпоративни интереси

/КРОСС/ „За пръв път БСП беше поставена под контрола на една икономическа групировка. Партията трябва да скъса с това, от което беше зависима през последната година", каза Румен Овчаров в интервю за ВTV.

Михаил Миков и Драгомир Стойнев бяха кандидатурите на статуквото, посочи той.

Стойнев е продукт на корпоративни интереси. Това, че ръководството на БСП действаше под натиска на тези корпоративни интереси, е очевиден, отбеляза Овчаров.

Изиграх лоша шега на Мая Манолова, като я подкрепих, но революцията в БСП тръгна.

Според Овчаров резултатът от предстоящите избори ще зависи от това какво ще покаже Михаил Миков като лидер. „Той трябва да даде знаците за промяна", каза още Овчаров.

Подписването на договора с „Уестингхаус" за АЕЦ „Козлодуй" е голям гаф. Цената на реактора е около 5,3 милиарда, което е повече от двата реактора за „Белене". „Ако БСП не се разграничи от това, което направи Драго Стойнев вчера и онзи ден, ще получи пореден автогол още в началото на предизборната кампания и ще поеме отговорността за следващия провал на България", предупреди бившият икономически министър.

С футболна маневра Бойко вкара гол на ДПС - така Овчаров коментира отказът на ГЕРБ да гласува актуализацията на бюджета.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Абсолютно подкрепям оценката на Румен Овчаров за Драгомир Стойнев. Всичките взети от него решения и действия през управленския му мандат, както в сферата на енергетиката, така и на икономиката много ясно доказват неговите корпоративни зависимости.

01.08.2014 12:58:24

Ганьо

Нека Ганьо от Банкя се изкаже, след което да се заеме с "Козлодуй" и "Южен поток". Той е икономист, финансист, енергетик...специалист по всичко.

01.08.2014 12:05:50

орех

Ако БСП е била зависима от икономически групировки и интереси, какво да кажем за останалите партии - та те са собственост на такива!

01.08.2014 12:05:40

Овчо

Айде, пак старата плоча на нов глас. Едно и също мели този, заприличал е на Кадиев. Вместо да тровиш атмосферата в БСП, помисли как да помогнеш.

01.08.2014 12:05:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.