• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Световната верига болници MEDİCAL PARK с офис в София

Световната верига болници MEDİCAL PARK с офис в София

/КРОСС/ "Здравето е основно и безкомпромисно право на всеки" е мотото на здравното заведение

Престижната болнична група „Медикал Парк" (Турция) стъпва у нас с официално представителство в София. Веригата обединява 30 болници в 17 града, а на 6 март ще открие своя офис и в България, информира Profile International.

Всички болници от веригата, която е и първата частна клиника за онколечение в южната ни съседка, работят по международни стандарти, използвайки най-съвременните методи в медицината, допълва Profile.

През 1993 г. е създадена първата болница от веригата - високо ниво на обслужване и качество на световен стандарт, но достъпни медицински услуги за всички пациенти от цял свят .

Със системата за управление на качеството на Група болници „Медикал Парк" е изградена на база стандартите за акредитация на Joint Comission International (JCI) и стандартите за качество на Министерство на здравеопазването . Независимо от това дали имат сертификат или не, във всички болници се прилагат стандартите за акредитация на JCI.През 2008 година болниците в Анталия, Бахчелиевлер и Гьозтепе заслужиха правото да получат сертификат за акредитация на JCI.
С 25 годишната си история най-широко разпространената болнична мрежа в Турция, лекува пациенти от над 90 държави (по данни , само за 2016г. брой чужди пациенти постъпили за лечение са над 50 000) и 10% от населението на Турция .
При мозъчна и неврохирургия се използва и уреда за радиохирургия Гама нож.

Прословутата с центровете си за трансплантация на органи верига болници „Медикал Парк" извършва над 800 трансплантации годишно (по данни от 2017г.) - на бъбрек, черен дроб, панкреас и роговица. От които само за 2017 г. в центровете на „Медикал Парк" са извършени 487 бъбречни и 55 чернодробни трансплантации. Успеваемоста съответно е 98% и 88%.

През годините конкретно болницата „Медикал Парк" Анталия е била няколкократно №1 в света по брой успешно извършени трансплантации на органи.

При бъбречните трансплантации е постигнат резултат с над 98% успеваемост за първата година след операцията и 96,7% на третата.

В „Медикал Парк" се извършват средно годишно над 600 костномозъчни трансплантации . При нужда за намирането на подходящ донор центровете за трансплантация на „Медикал Парк" си сътрудничат и с международни банки за костен мозък, акредитирани от Европейската група за костномозъчна трансплантация (EBMT).

Болничната верига „Медикал Парк" е сочена като десета в света сред
Най-добрите центровете за хирургия при болеста на Паркинсон (лечение с помоща на невростимулатор) .

Турската болница е прословута и с висока успеваемост при инвитро процедурите. Центровете за асистирана репродукция постигат бременност в около 55 -60% от случаите, 40% от процедурите с раждане на бебетa (данните са за периода 2011 - 2014 г.при извършени 2584 операции).

Болничната верига е също така позната и сред много български пациенти които предпочитат да извършват интервенции за пластична , реконструктивна и естетична хирургия.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.