• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Михаил Миков: Овчаров, Дъбов, Гергов създадоха днешното настояще

Михаил Миков: Овчаров, Дъбов, Гергов създадоха днешното настояще

/КРОСС/ „Овчаров, Дъбов, Гергов създадоха днешното настояще”, това каза в интервю за предаването „Събуди се” членът на НС на БСП Михаил Миков, визирайки избора на Корнелия Нинова за лидер на партията.

„Да, категорично, те бяха най-възторжените фенове на днешната ситуация. И то очертава и перспективите пред партията, бъдещето й, което не е особено светло, допълни той.

„Тогава, когато партията, не само губи избори, но губи и смисъла, съдържанието на идейното, на политическото, когато вождизмът трайно се настанява, аз не знам дали си спомняте, аз не съм участвал в избори за председател на БСП, аз съм участвал в избори за Националния съвет, а днес г-жа Нинова се титулува като председател на партията, въпреки че не е избирана за това”, заяви социалистът.

„Избори се губят и се печелят, но тогава, когато става подмяна на партията, това е риск за бъдещето. Председатели се сменят, идват едни, други, въпросът е, накъде върви партията. И мисля, че това е генералният въпрос. А тези избори са част от индикацията, че посоката е грешна”, каза още Михаил Миков.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

помнещ

....Овчаров,Дъбов, Гергов....но и Михов,и Данаилов, и Станишев и.....всичките създадоха днешното настояще, което е пълно отрицание на вчерашното и онзиденшното минало...и създава окончателна безперспективност за утрешното бъдеще...всичките сте ликвидатори на идеите на партията от Бузлуджа....

16.06.2019 07:33:13

Анонимен

Миков, спри да пиеш, спри да мрънкаш. Всяка структура следва да има ръководител, лидер. Нинова има по- големи топки от всичките там мъже, с извинение. Криете се зад фрази без смисъл. Правите всичко възможно да не стане ясно, каква е идеологията ви. За какво се борите, срещу какво се борите, кои са съюзниците и враговете ви. Мрънкащи кариеристи, зад които надничат подмолни политикани. Ако не бяхте вие в състава на тройната коалиция, сега никой нямаше да знае името на Борисов.

15.06.2019 11:54:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.