• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Патрушев: В света се разгръща кампания за сдържане на Русия

Патрушев: В света се разгръща кампания за сдържане на Русия

/КРОСС/ На световната политическа арена се разгръща кампания за сдържане и санкционен натиск по отношение на Русия с цел ограничаване на политическата и икономическата й активност, заяви в понеделник секретарят на Съвета за сигурност на РФ Николай Патрушев, предаде РИА Новости.

„Международната обстановка има тенденция към усложняване. По отношение на Русия с цел ограничаване на политическата и икономическата й активност се разгръща кампания за сдържане и санкционен натиск. От страна на САЩ и партньорите им в НАТО се предприемат мерки за приближаване на военната им инфраструктура в непосредствена близост до руските граници“, каза Патрушев.

Той отбеляза, че в медиите едновременно се преувеличава темата за „руската военна заплаха“. В това активно се включват Полша и страните от Прибалтика, добави още секретарят на Съвета за сигурност на РФ.

„Русия е принудена да предприема ответни мерки както в политическата, така и в икономическата и военната сфери. Основа за реализирането на тези мерки е Стратегията за национална сигурност на РФ, утвърдена от президента на страната в края на 2015 г.“, заяви Патрушев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ШОК БОМБА Във футболната среща между отборите на Русия и Уелс изобщо не са играли футболисти от Сборная. На терена са били статисти, които просто облекли фланелките на футболистите от руския отбор. Около час преди срещата автобусът на руснаците е бил пренасочен от мними френски катаджии, платени от Сорос към американска база на Пентагона. На стадиона с аналогичен автобус като футболисти са изпратени грижливо подбрани двойници на истинските играчи. Всичките до един второстепенни статисти във френско-португалски театър за авангардни изкуства. Истината лъснала в края на срещата. Поради късогледието си, чак в съблекалнята треньора разбрал, че играчите са подменени, когато с ужас установил, че всички се къпят, не носят налъми и никой няма татуиран образ на Путин, Сталин или Ленин. Стария чекист немедлено съобщил диверсията на президента, който още по-немедлено издал указ за анексиране на Уелс и незабавен летателен обход от руските ВВС над френските стадиони. Очаква се официалното становище на ИТАР ТАСС, и руското външно министерство, както и контестация от Президента на руската федерация към УЕФА. Подводницата е под напрежение! А Шойгу държи армията в повишена бойна готовност. Истинските футболисти били жестоко малтретирани в района на Кан, а после изхвърлени върху скалите до морето. Там руските тайни служби ги открили и информирали Владимир Владимирович, който бащински ги приютил на борда на подводния плавателен съд и отплавал с тях за родината. В момента се намират в таен възстановителен лагер нейде из Сибир. Има качени клипове в Ю ТУБ, на които ясно личат следите от побоя, на нечовешки изтезаваните играчи на Русия, както и техни изповеди за униженията, на които са били подложени. Семействата им са в потрес и молят президента за помощ. Очаква се освобождението на Уелс и въобще цяла Британия от американските и английски окупатори. А сетне преиграване на срещата след мирно проведен референдум с населението на Уелс и гражданско допитване в Русия. По материали на "Российские новости" Кореспондент Петър Волгин Информационна агенция "КОЙ"

22.06.2016 12:01:31

Анонимен

Не да я сдържат, да я разпаднат и унищожат, тая територия на крадци, мошеници, измамници и убийци! Там всички са бандити, алкохолици и наркомани, а напоследък и СПИН-озните растат с милиони - годишно ! Смърт на "Империята на злото" !

22.06.2016 10:56:12

Анонимен

Не да я сдържат, да я разпаднат и унищожат, тая територия на крадци, мошеници, измамници и убийци! Там всички са бандити, алкохолици и наркомани, а напоследък и СПИН-озните растат с милиони - годишно ! Смърт на "Империята на злото" !

22.06.2016 10:54:44

Иванов, ти вече си увреден с наркотици и импланти.

21.06.2016 00:41:21

Иванов

Заграбили Вся Украйна без КРИм от Русия с помощи зомби пиво и черние пси генератори.> Очен Неудобно..НАдо более осторожно охранят Русия. В Киев столиц ана самая важная руская республика подставили на власт специално уврежденние с наркотики и импланти..ОЧен неудобно ОЧень..В Брюксел поsтавiли в обемно обсебляющее нарко поле евробюрократи и чиновники в NATO//

20.06.2016 19:33:04

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.