• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Шефът на Пътното управление в Перник шофирал след три ракии

Шефът на Пътното управление в Перник шофирал след три ракии

/КРОСС/ Три ракии е изпил шефът на Пътното управление в Перник Петър Басмаджиев, който беше задържан да шофира пиян. Това е обяснил самият той пред патрулните полицаи, съобщи тази сутрин Слави Лазов - началник сектор "Пътна полиция" в ОДМВР-Перник.

"При обход на патрулите в неделя сутринта около 03:30 часа е спрян за проверка в централна градска част на Перник. Извършената проба е отчела 1,66 промила. Признал е пробата, но е отказал кръвна проба в присъствието на доктора. Признава, че е употребил алкохол, няма конфликт с полицията ", добави Лазов.

В отговор на въпрос той потвърди, че служителите на реда са познали Басмаджиев, но по думите му това не би трябвало и не е имало значение. Той е бил хванат близо до дома му.

Той уточни, че е започнало бързо досъдебно производство, а материалите са предоставени на разследващия полицай. По закон такова провинение се наказва със затвор от 1 до 3 години затвор и отнемане на шофьорската книжка.

Петър Басмаджиев е шеф на Пътното управление в Перник едва от месец. Бил и кандидат за общински съветник. Преди това се е занимавал с частен бизнес, участвал е и в приватизационни сделки.

Очаква се днес той да бъде уволнен, съобщи БНТ.

Случилото се става само дни, след като да шофира след употреба на алкохол беше хванат и евродепутатът Ангел Джамбазки. Дрегерът показа 1,5 промила, но резултатът от кръвната проба е 1,2 и се очаква той да получи само административно наказание.

"Срам ме е от постъпката ми", заяви Джамбазки, който разкри, че е пил три чаши вино.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Асен Илиев

За окном бушует май Увезет меня трамвай Увезет меня туда где туман Увезет в страну чудес Увезет в волшебный лес Или может привезет прямо в Ад.

16.12.2019 10:20:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.