• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Биляна Петрова: Твърдо не е имало подкуп

Биляна Петрова: Твърдо не е имало подкуп

/КРОСС/ "Твърдо не е имало подкуп и не е ставало дума да се вземат пари за лична облага." Това заяви пред bTV отстраненият бивш заместник-кмет на столичния район "Младост" Биляна Петрова.

Петрова обясни, че има различни хипотези как се е озовала паричната сума в колата, но на този предпочита още да не ги коментира.

Вчера тя беше пусната под домашен арест заедно с бившия кмет на "Младост" Десислава Иванчева. Двете са подсъдими за получаване на подкуп от 70 000 евро, заедно с посредника в схемата Петко Дюлгеров.

Тя сподели и част от заплахите към нея: "Ако не кажеш определено нещо, си труп". Петрова обясни, че това е само една от заплахите, които е получавала.

Бившият зам.-кмет изтъкна още, че се страхува за заплахите, които са отправени към адвокатите. По думите ѝ е имало разлепени некролози на адвокат Савова в столицата.

Петрова се обърна и към главния прокурор с думите: "Господин главен прокурор, вие разследвате ли всички заплахи и престъпления или просто избирате какво да разследвате"?

Припомняме, на 19 декември състав на Специализирания наказателен съд със съдия Иво Хинов разпореди най-тежката мярка "задържане под стража" да бъде заменена с домашен арест.

Идеята беше да се приложи новата система с електронна гривна, но се оказа, че системата все още не е внедрена. Въпреки това мярката бе изпълнена.

Петрова се надява, че ще започне едно по-човешко отношение към арестантите.

Тя иска да знае защо строителният предприемач Алексаднър Ваклин говори пред медиите едно, а в съдебна зала съвсем друго.

Бившата зам.-кметица заяви, че коледно-новогодишните празници ще ги прекара със семейството си и ще готви защитата си.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Не подкуп а рушвет!

24.12.2018 06:42:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.