• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Учредиха общинска структура на ПП МИР в Плевен

Учредиха общинска структура на ПП МИР в Плевен

/КРОСС/ В навечерието на един от най-светлите празници в християнския свят Успение Богородично, Политическа партия МИР учреди структурите си в Плевен. На учредяването присъства председателят на партията инж.Симеон Славчев, както и Димитър Илиев, член на Националния изпълнителен съвет на МИР и областен координатор на партията в Плевен.

В речта си пред присъстващите председателят на партията посочи важността на Плевен в историята на България и в предстоящата битка за местната власт на есен. „Обсадата на Плевен е най-тежката и продължителна битка в хода на Руско-турската освободителна война. Битката и победата в Плевен имат решително значение за изхода на войната и Освобождението на България. От местните избори в Плевен ще тръгне промяната на България, така както преди 141 години оттук тръгна и Освобождението на България", беше категоричен инж.Славчев и посочи, че целта на ПП МИР е да направи пробив на местните избори в града. „Ще се борим за доверието на плевенчани с прагматична, конкретна и реалистична програма, която да реши голяма част от проблемите на града и общината. В листата на ПП МИР за общински съветници ще влязат обществено активни плевенчани и експерти във всяка секторна политика. "Убеден съм, че ПП МИР ще бъде голяма изненада на местните избори в Плевен", каза още Славчев.

За председател на общинската структура на ПП МИР беше избрана Виолета Георгиева. Тя е родена в Плевен, омъжена с три деца. Завършила е Икономическия университет във Варна, специалност "Международни икономически отношения" и Великотърновски университет със специалност "Маркетинг". За членове на общинския съвет на ПП МИР в Плевен бяха избрани Димитър Илиев, Бойко Първанов, Христо Киров, Мартин Симеонов, Ивайло Зенкулов, Емил Николчев, Валери Гочев, Цветанка Панчева и Лили Тодорова.

Продължава изграждането на общинските структурите на най-младата политическа партия - ПП МИР, която си поставя за цел пробив на местните избори в голяма част от българските общини.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.