• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Фен Купа 2018 ще се вихри под тепетата този уикенд в компанията на много футболни легенди

Фен Купа 2018 ще се вихри под тепетата този уикенд в компанията на много футболни легенди

/КРОСС/ Най-добрите 32 тима от Пловдив и Пазарджик ще премерят сили на игрищата в младежки спортен център „Гребна база"

Фен Купа ще гостува в Пловдив в компанията на своите приятели Божидар Искренов, Христо Бонев, Петър Зехтински, Атанас Узунов, Александър Александров „Кривия", Здравко Лазаров и Ясен Петров

Наздраве за футболните моменти с приятели! Феновете от Пловдив и Пазарджик ги очакват много приятни емоции този уикенд, по време на втория регионален полуфинал на Каменица Фен Купа 2018. Над 100 отбора от двете области се включиха в предварителните квалификации на най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България. Най-добрите 32 от тях (26 от Пловдив и 6 от Пазарджик) ще се надиграват на 28 и 29 април на игрищата в младежки спортен център „Гребна база". Освен регионалната купа и любовта на своите съграждани, отборът на първо място ще спечели квота за националните финали на турнира, които ще се проведат през септември.

Фен Купа сама по себе си е израз на любовта към футбола и винаги привлича на терен хората, които споделят тази страст. Турнирът в Пловдив този уикенд няма да е изключение и сред гостите ще бъдат заместник-кметът по „Спорт, младежки дейности и социална политика" на община Пловдив Георги Титюков, „радостта на народа" Божидар Искренов, пловдивската футболна легенда и бивш капитан и треньор на националния отбор Христо Бонев, легендата на ПФК „Ботев" Петър Зехтински, бившият топрефер Атанас Узунов, Александър Александров „Кривия", Здравко Лазаров и Ясен Петров. Те ще поздравят участниците и ще открият официално турнира в 12:00ч. в събота. След това дербитата от груповата фаза ще продължат до 19:30ч., а името на регионалния шампион на Пловдив и Пазарджик ще стане ясно в неделя, веднага след финалния мач, който стартира в 13:00ч.

Футболните легенди на терен ще се включат и в традиционния демонстративен мач по случай откриването. Александър Александров, Здравко Лазаров и Ясен Петров ще поведат отбора на „Пловдивските легенди" срещу тима на „Каменица" с капитан Божидар Искренов. Очертава се уникално дерби изпълнено с много атрактивни моменти и огромна доза вдъхновение за участващите отбори.

И тази година Фен Купа заедно със своите партньори ще предложи пълна гама от футболни емоции на посетителите. Паралелно с мачовете край терените ще се провеждат множество забавни игри и предизвикателства с атрактивни награди за най-ловките участници.

Заповядайте и вие, приятели, за да не изпуснете нито един от незабравимите футболни моменти. А междувременно - наздраве за Фен Купа и поредното футболно лято! Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България можете да намерите на www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница на турнира http://fancup.kamenitza.bg.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.