• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Месец на любовта и пролетното настроение в Plovdiv Plaza

Месец на любовта и пролетното настроение в Plovdiv Plaza

/КРОСС/ Много романтични изненади и пролетно настроение очакват посетителите на най-големия мол в града PLOVDIV PLAZA.
В големия атруим на търговския център кокетно сред зеленина и цветя е разположена романтична пейка, на която всеки - с половинката си или не - може да седне и да се снима. Изненадите за влюбените не спират до тук. Днес огромният LED екран в мола излъчваше обяснения в любов, изпратени на Facebook страницата на PLOVDIV PLAZA.
Любовта и поезията вървят ръка за ръка и от най-модерния търговски център в града под тепетата са помислили и за това. От понеделник до четвъртък посетителите на PLOVDIV PLAZA можеха да срещнат в коридорите на търговския център Ромео и Жулиета, рецитиращи безсмъртните сонети на Шекспир и напомнящи колко малко е нужно, за да свидетелстват любовта си при всеки повод.
И все пак февруари не е само и единствено месец на влюбените.
Тази неделя, 17 февруари, от 11.30 ч. молът ще се превърне в сцена за „Талантите на PLOVDIV PLAZA" с водещ очарователната Ася. А на 24 февруари, неделя, от 11.30 ч. малчуганите ги очаква истинско караоке шоу с най-любимите български песни за деца от Маргаритка, допълнени от много танци и забавления.
В събота 23 февруари, PLOVDIV PLAZA е домакин на EVN Екоплет - забавна машина, на която всеки може да си оплетеш уникален шал, карайки колело. Само с няколко завъртания на педалите посетителите на най-големия търговски център в града не само ще се раздвижат, но и ще създадат чиста енергия, задействаща плетящ механизъм. Мекият шал, който си изработят ентусиастите, ще им остане за спомен.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.