• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Евгений Плющенко: "Не ставам за политик. Разбирам от лед и това е моят бизнес“

Евгений Плющенко: "Не ставам за политик. Разбирам от лед и това е моят бизнес“

/КРОСС/ Една от най-големите спортни звезди в света, фигуристът Евгений Плющенко, е в България. Той е тук заедно със своята академия "Ангелите на Плющенко" и тренира на уникалната ледена пързалка в Кранево в луксозния комплекс "Терма Вилидж" , съобщи самият той пред сайта narodensport.eu. Плющенко е двукратен олимпийски шампион, сребърен медалист от Олимпийски игри, трикратен световен шампион и седемкратен европейски шампион.

Отличията му от други международни турнири и Гран При вериги са стотици.

Сега Плющенко намира своето призвание в работата с деца "С лични средства, не с държавни, изграждам голяма спортна зала за фигурно пързаляне в Москва.

Желаещите да тренират при мен са много и правя огромен комплекс, за да мога да работя с децата", твърди Плющенко.

''За първи път с нашата академия сме в България, за първи път идвам тук като треньор. Доволен съм от условията тук , качеството на леда е добро, базата ме изненада, всичко е страхотно'', сподели той за идването си в България.

Плющенко разкри и плановете си за следващата година: ''Надявам се сътрудничеството ни да бъде дълго и да планирам да дойда тук и през следващата година с програма и не само а и със своя отбор и екип''.

Абревиатурата на отбора е ''Ангелите на Плющенко'' , наистина ли ви се работи с деца а не се занимавате с други неща и какво научавате от тях попитан бе Плющенко.

''Искама да кажа,че всички деца са Ангели и затова отбора ни носи това име , имаме различни деца на различно ниво. Ние сме отворени за всички деца но трябва да знаете местата вече са все по малко . Имам планове да открия свой леден дворец с хотелска част и ледена арена за да работя по плътно с децата''.

Той смята, че треньорската работа е неговото бъдеще. "Бил съм депутат, телевизионен водещ. Искам да Ви кажа, че това не е за мен. Разбирам малко от лед и искам да работя в тази посока", заявява в шеговит тон Плющенко. 

И споделя очаквайте ни следващата година отново тук за по дълго ще направим и реклама за да разберат повече хора.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.