• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 3°C

Шефът на полицията в Габрово подаде оставка

 Шефът на полицията в Габрово подаде оставка

КРОСС Шефът на полицията в Габрово Борислав Бончев подаде оставка. Информацията бе потвърдена пред Дарик от пресцентъра на МВР.

Министърът на вътрешните работи е поискал Бончев да се оттегли, а самият той е подал оставката в деловодството на Министерството.

От пресцентъра на МВР заявиха, че всеки момент информацията за оставката на Бончев ще бъде публично обявена.

oнес стана ясно, че областната дирекция на МВР в Габрово е реагирала със закъснение на извършения на 7 април от трима български граждани от ромски произход побой над служител в денонощен магазин и това е довело до ескалация на напрежението в града. Това обяви в кулоарите на Народното събрание председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Пламен Нунев.

За закъснели действия от страна на полицията в града призна и зам.-вътрешният министър Красимир Ципов. Той обясни, че е разпоредена проверка и ако това се потвърди, ще има дисциплинарни наказания.Междувременно премиерът Бойко Борисов поиска оставката на шефа на полицията в Габрово заради създалото се напрежение през последните дни в града.

„Изключвам тези, които подклаждат случващото се в Габрово. Имам основателни претенции към шефа на полицията, на дирекцията там. За мен оставката или поемането на отговорност на този директор трябва да е факт. Защото е допуснато месеци наред да се разхождат такива групички и да пият бирички по детски площадки. Полицията е за това - да не го допусне. Полицията трябваше да ми докладва, за да изпратя още 100, 200, 300 полицаи", заяви пред журналисти в Дубровник министър-председателят.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ДС-Кремена

Ами и Каракачанов да си подава оставката! И от двата поста с двете заплати! Нали щеше да води законовата борба срещу циганската престъпност и своеволия?! Или когато си е организирал планирана провокация (като тая с българеещия се циганин-войник във Войводиново) за трупане на лични медийни пропагандни и политически дивиденти, надебелелия от гладуване (с жена му прокурорката живеели с 213 лв. на месец двамцата!) ТЪРБУХ-"войвода" "полудява" (както сам си призна) и запълва широкоекранните монитори на всички телевизии, а когато става въпрос за ежедневните престъпления и кражби на циганите праща джандарите (с повишените заплати!) да БИЯТ пострадалите и ощетени БЪЛГАРИ! Изглежда приказките, че е БКП-побългарен ДС-патриотарстващ БЗНС-влашки циганин-албинос (генетична малформация поради множеството кръвосмесителни връзки в катуна) са верни - ЦИГАНИИТЕ му са ежедневни!

12.04.2019 18:57:21

Анонимен

Борисов,както винаги е велик. Това нещо така и не разбра, че неговата работа е да създава система, а не да тича след събитията. И не е негова работа да праща полиция. Полицаите може и да не са си свършили работата, но основната вина не е в тях. Във Войводиново мангали пребиха някакъв набеден рейнджър. Какъв ще да е. Пребили го, хванаха ги съдиха ги и им дадоха условни присъди. Повечето цигани са с повече от три присъди, сума ти досъдебни и висящи дела и не са влизали в затвора. Пак ли полицията е виновна? Проблемът е системен. Боко не ще да си закача електората. Тапак до него опряхме. Не да праща полиция и да изгаря бушони, ами да си взема шапката и да изчезва.

12.04.2019 18:14:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.