• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Чужденец откри зловеща находка в гората край Поморие

Чужденец откри зловеща находка в гората край Поморие

/КРОСС/ Откриха обесена изчезналата преди 21 дни полска туристка Александра Барбара Фулара , съобщава бургаския сайт Флагман.бг

Според източник на изданието случаен турист, също чужденец, се разхождал в боровата горичка между къмпинг "Европа" и ваканционно селище "Сънсет Ризорт" край Поморие. Той забелязал, че на едно от дърветата виси човешко тяло. Гледката била ужасяваща. По скелета е имало само кожа, липсвала е коса.

Трупът е идентифициран по татуировката на дясното рамо - скърбящ ангел, с прибрани криле и пеперуди.
Именно по тази рисунка две седмици ОД на МВР-Бургас издирваше изчезналата полска туристка Александра Барбара Фулара (на 41 години). Тя бе обявена за издирване, след като привечер на 30 юни бе напуснала хотел „Инкогнито" в Поморие и не се прибрала при семейството си. Оттогава жената беше в неизвестност.

Липсата на чужденката бе необяснима за разследващите, тъй като е оставила съпруга си и двете им малки дечица без обяснение. Полицията преобърна десетки съмнителни адреси и на един от тях дори се натъкна на голямо количество контрабандни цигари, а обитателят бе арестуван, но от Александра до днес нямаше следа.

По твърдения на съпруга тя е била спортистка, добре сложена, физически здрава и без психични отклонения, което в крайна сметка доведе до извода, че е възможно да се е удавила в морето, но след безплодно търсене, на 18 юли издирването бе преустановено.

След огледа на тялото в боровата горичка е установено, че то тежи не повече от 15 килограма - типична мумия, няма данни за насилие, нито обяснение кое е довело жената до тази ужасна развръзка.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.