• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Купуване на гласове? Защо бизнесмен ще съди бившия кмет на Благоевград?

Купуване на гласове? Защо бизнесмен ще съди бившия кмет на Благоевград?

/КРОСС/ Мъжът от клипа, който разпространи бившият кмет на Благоевград, е подал жалба в полицията. Причината - Янко Попдимитров заяви, че е нарочен, че купува гласове в изборния ден и това, по думите му не било истината. След изборния ден бившият градоначалник на Благоевград - Атанас Камбитов, разпространи видео в социалните мрежи, на което се вижда Попдимитров, брат му и друго лице - новоизбраният общински съветник от листата на БСП Бисер Стойчев. От публикацията на Камбитов става ясно, че заснетите мъже се занимават с търговия на гласове и то пред една от изборните секции в града.

Попдимитров обаче настоява, че това е клевета. Паркирах си автомобила, до мен беше паркирал съвсем случайно Бисер Стойчев. Разменихме няколко думи, разясни в БТВ „Тази сутрин" той. Разказа, че представената размяна на пари в клипа всъщност е било предаване на ремонтиран телефон срещу заплащане от 30 лева. Попдимитров имал сервиз за телефони и брат му си дал апарата за ремонт.

Аз вадя телефон - давам му на брат ми. Телефонът беше за ремонт. Заплати ми ремонтчето. Имам магазин на главната улица в Благоевград. Знаеш ли какво е - всеки да те оприличава на някой цигански барон. Имам семейство, имам деца и си изкарвам парите по съвсем честен начин, разказа още благоевградчанинът.

По думите му никой от екипа на Камбитов не се е свързал с него, след като видеото е било разпространено. Попдимитров от своя страна вече е подал жалба срещу неизвестен извършител.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.