• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Фандъкова, австрийският посланик и бизнес дама са личностите на "Новините" за 2016-а

Фандъкова, австрийският посланик и бизнес дама са личностите на "Новините" за 2016-а

/КРОСС/ Кметът на София Йорданка Фандъкова, австрийският посланик Н.Пр. Роланд Хаузер и бизнес дамата Весела Илиева бяха избрани за личности в „Новините” за 2016 г. Победителите бяха определени чрез независимо онлайн гласуване в най-голямата българска англоезична медия Novinite.com. Престижните отличия бяха връчени на официална церемония в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ вчера (20 март).

Йорданка Фандъкова събра най-голям читателски вот в една от най-оспорваните категории – „Политика“. „Благодаря изключително много за наградата. Приемам я като награда за София, за успехите на нашия град, за всичките ни усилия, свързани с модернизирането на нашата столица“, коментира кметът на Столична община, на церемонията.

Посланикът на Република Австрия в България Н. Пр. Роланд Хаузер получи наградата в категория „Дипломация“.
Приемам тази награда не толкова като лично признание за мен самия, смятам, че тя е символ за отличните ни двустранни отношения и положителния имидж на Австрия в България“, каза той.

В категория „Бизнес“ наградата взе Весела Илиева, изпълнителен директор на водещата брокерска компания за луксозни имоти Unique Estates. „Специално благодаря на читателите на „Новините” и на самата медия за това, че отразява активно работата на Unique Estates и успешното развитие на нашата компания на пазара на луксозни имоти в България. Ще продължим да предоставяме на вниманието на вашата аудитория актуална и подробна информация за тенденциите в сектора у нас и в чужбина“, сподели тя.

Официалната церемония по награждаването „Личност в „Новините” 2016“ бе открита от комуникационния експерт и основател на Novinite.com Максим Бехар Той също така съобщи, че поради многото си ангажименти, включително и като Президент на Световната ПР асоциация ICCO, се оттегля от управлението и собствеността в „Новините” ЕАД и представи новата изпълнителна директорка на холдинга Даниела Кетенлиева. Събитието посетиха представители на медиите, популярни личности и дипломати.

През последните години наградата „Личност в Новините“ са получавали Григор Димитров, Бойко Борисов, Ирина Бокова, Иванка Шалапатова, бившият посланик на Франция у нас Н. Пр. Ксавие Лапер дьо Кабан, бившият посланик на Великобритания в България Н. Пр. Джонатън Алън и др.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.