• 24 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8019
  •  GBP / BGN 2.2963
  •  CHF / BGN 1.9742
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Сестрата на Борисов: Петър Москов се е устремил към поста на здравен министър

Сестрата на Борисов: Петър Москов се е устремил към поста на здравен министър

/КРОСС/ "Аз смятам, че правителство трябва да има, но трябва и да се види на каква цена би могло то да бъде създадено. Един такъв кабинет обаче трябва да е основан на програми и принципи, а не просто на базата да има управление, което да е безпринципно." Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" д-р Красимира Иванова, сестра на Бойко Борисов.

Според нея не е било нужно Бойко Борисов да участва още от началото на преговорите с другите парламентарно представени партии.

"Нужно е освен лидерите на партиите да се срещат и да си говорят, нужно е и хората на по-ниски нива да се срещат и да дебатират по важните за държавата теми, защото един лидер не може да е навсякъде и да решава всички проблеми", категорична бе тя.

Сестрата на лидера на ГЕРБ отбеляза, че никога не му е давала съвети на политическа тематика и когато се чуват си говорят обикновено на лични теми.

Според нея с държанието си в преговорите с ГЕРБ и агресивното си поведение от месеци насам Реформаторският блок се опитват да си осигурят определени министерски кресла в бъдещото правителство и изказа предположението си, че Петър Москов от блока може би се е устремил към поста на здравен министър.

Д-р Красимира Иванова посъветва брат си в евентуалния си бъдещ мандат да бъде малко по-мнителен и да не се доверява чак толкова на хората от кръга около него, защото в предишния си мандат той се е опарил именно от предоверяването си към определени личности, които не са оправдали доверието му.

"Аз не съм честитила на брат си поредната победа на партията му, а ще го направя, когато и ако той успее да състави едно правителство на принципна основа и от специалисти на различните постове, които да си свършат по най-добрия начин работата", завърши д-р Красимира Иванова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.