• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Мтел и “Пощенска кутия за приказки“ разказват истории за „Интернет любов“

Мтел и “Пощенска кутия за приказки“ разказват истории за „Интернет любов“

/КРОСС/Мтел и „Пощенска кутия за приказки" тръгват на кратка обиколка из страната в най-романтичния месец, за да разказват истории за интернет любовта. С подкрепата на телекома литературният формат ще има специални издания в Пловдив, Варна и София.

В деня на Свети Валентин - 14 февруари - инициативата ще гостува в "Club Stage 51" в Пловдив. За 17 февруари е предвидено събитието във Варна. Там приказки ще бъдат четени в клуб „Хоризонт". Кратката обиколка из страната ще приключи на 21 февруари в столичния „Sofia Live Club". Началният час и за трите събития е 19:00. В рамките им ще бъдат четени истории на тема „Интернет любов", написани и подбрани специално за събитията.

"Пощенска кутия за приказки" е литературен проект на Гери Турийска, в който всеки месец известни личности четат текстове на талантливи автори - любители на краткия разказ.

Специалните издания в месеца на любовта са поредната съвместна инициатива на проекта с Мтел. Миналата година „Пощенска кутия за приказки" организира с телекома събитие на тема "Телефон и любов", събрало над 800 души в столичния „Sofia Live Club". В края на 2015 г. телекомът избра формата на „кутията", за да представи сборника „Преплетени линии - 20 истории от миналото за бъдещето". Автори на разказите в него са победители в конкурса за технологии, иновации и наука - Mtel Media Masters, а поводът за книгата беше 20-годишнината от първия телефонен разговор в GSM мрежата у нас.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.