• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Топ мениджъри участват в Алманах на успешните бизнес казуси 2018

Топ мениджъри участват в Алманах на успешните бизнес казуси 2018

/КРОСС/ В изключително артистичната и елегантна атмосфера на шорума на премиум мебелния бранд КАРЕ на бляскаво светско парти снощи бе представено четвъртото издание на уникалния по своето съдържание „Алманах на успешните казуси в българския бизнес" 2018. Луксозното издание е финал на третия сезон на проекта на сп. Твоят БИЗНЕС - „Мениджърите споделят".

150 гости - топ мениджъри и собственици на компании, които са участници в проекта, както и още много други приятели, партньори на медията и журналисти бяха първите, които разлистиха уникалното то своето съдържание издание.

„Горда съм, че започваме годината с позитивност. За четвърта година реализираме проекта „Мениджърите споделят", в който представяме успешни, силни и мотивиращи личности. Героите в книгата са хора от различни бизнеси и различни поколения, но всички те успешно ръководят своите компании. Те са личности, които показват реалната българска икономика на светло и поставят България на достойно място в световната бизнес карта.", споделя главният редактор и издател на сп. Твоят БИЗНЕС Ина Георгиева.

През цялата 2017 г. в пет изключително емоционални и зареждащи срещи в артистичната атмосфера на шоурум KARE България, екипът на списанието разговаря и засне 40 мениджъри , които споделиха своите бизнес съвети и представиха по един успешно решен казус от живота на компанията, която ръководят. Често тези казуси са били на ръба на провала, но убеждението, че това е правилния път, понякога предприемането на риск и силата на лидера са водили до успешен край. Историите, разказани от първо лице от самите мениджъри, са включени в книгата.

с Цвета Герчева, редактор на проекта "Мениджърите споделят"

За четвърта година проектът се реализира с изключителната подкрепа на Chivas Regal. За четвърта година домакин на срещите и на светския финал на сезона е дизайнерският шоурум на мебели КARE София. Специален партньор на проекта през изминалата година бе технологичната компания Тим Вижън България.
А премиум автомобилите BMW бяха първите, които посрещаха гостите на светското събитие по червения килим.

Сп. Твоят БИЗНЕС връчи и специални грамоти за устойчиво развитие на бизнеса и подкрепа на проекта на:

- Chivas Regal, чиято грамота бе получена от Йелена Лалич, изп. Директор на Перно Рикар България, а грамотата връчи главният редактор на медията Ина Георгиева.

- Детелина Смилкова, вицепрезидент на Висшето училище по застраховане и участник във втория сезон на проекта, връчи благодарствено писмо на партньора на проекта българската технологична компания „Тим Вижън" България.

- Благодарствено писмо плучи и КARE София, което бе връчено от Ваня Ананиева, собственик на езикови училища „Интелект" и участник в първи сезон на проекта.

- Изпълнителният директор и член на УС на Първа инвестиционна банка Севдалина Василева и участник във втори сезон на проекта връчи Грамота на БМВ Груп България за устойчив бизнес и подкрепа на проекта, която бе приета от Анастасия Янчева, маркетинг мениджър на компанията.

- Медията връчи и специална грамота на Любомир Гетов, собственик на консултантста агенция „Анадър Пойнт Адвъртайзинг" за логистична и консултантска подкрепа на проекта.

Специален поздрав към постите бе на вечерта бе музикалното изпълнение на формация „Хипнотик", изненадата за всички бе включването към тях с изпълнението на флейта на главния редактор Ина Георгиева.

В края на февруари 2018 г. медията стартира петият, юбилеен сезон на успешния си проект „Мениджърите споделят".

Алманахът се разпространява в търговската мрежа - пунктове за печатни издания, Inmedio и бензиностанции.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.