• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Почти всички патриоти ще подкрепят кабинет на ГЕРБ и РБ

Почти всички патриоти ще подкрепят кабинет на ГЕРБ и РБ

/КРОСС/Патриотичният фронт остава на позицията си да подкрепи кабинет на ГЕРБ с програма за стабилно управление, обяви съпредседателят на коалицията Валери Симеонов, който участва в лидерската среща, свикана от Бойко Борисов.

По думите му 95% от групата на Патриотичния фронт ще подкрепи кабинета. Фронтът остава на позицията си, че ако му бъдат поискани експерти за кабинета, ще ги даде. Но политически лица няма да участват в управлението.

„Винаги сме говорили за съставяне на програма, ще се стремим в тази програма за стабилно управление да има наши приоритети и ако се постигне споразумение, ние ще подкрепяме правителството, което изпълнява тази програма. Без значение дали е само на ГЕРБ, на ГЕРБ или Реформаторите", каза още Симеонов. 

Валери Симеонов съобщи, че по време на разговорите при Борисов лидерите са се обединили около мнението, че е нужно спешно решение за КТБ до петък. „Говореше се за промяна на закона, в противен случай банката може да фалира", каза Симеонов. Той уточни, че не става дума за генерална промяна, а „за едно членче".

Лидерът на НФСБ не отговори на въпроса дали ще подкрепи закона на ДПС за КТБ с мотива, че още не го е чел.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Айде улево

Парите от КТБ свършиха о ДС-патриотарите ще се избият на няколко крила: 1.1.) Бургаските провинциални криминални ДС-"спасители"; 1.2.) Софойските пропагандни ДС-"спасители"; 2.1.) ДС-МВРо-Каракачанов+Джамжаз; 2.2.) ДС-МВРо-НИЕ от Филибето и Пиринска Македония! Има още няколко третостепенни коалиционери с претенции и незадоволени държавни чиновнически амбиции, но те са от патриотарско-фатмашкия калабалък! Велизар Енчев вече трета седмица е свален от екрана на Скат, а Данчо Хаджиев въобще не е допускан дом патриотарските "прояви"! Ако се разпадне парламентарната група на ДС-патриотарите, ДС-шопара "Иван" Каракачанов ще остане ли зам.председател на парламента?!

28.10.2014 18:18:39

Анонимен

Много правилна позиция ! Не трябва да се допуска стълпотворение, батак и размиване на отговорностите...! Сега ГЕРБ и РБ да обмислят и приемат мерки, ще имат подкрепа, ако нещо не им е ясно - да питат, ще им се подскаже, ще им се окаже и помощ отвън, но трябва да се разделят с маниера от миналото - "Дайте да си напълним гушите, а след нас и потоп !" ! Този девиз най-много издигаше Мавъра/Иван Костов/, а неговите хора сега много са изгладнели и като нищо могат да продължат делото му !

28.10.2014 16:11:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.