• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития

Предстоящи събития

/КРОСС/София

От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерския съвет.

София
От 10.00 часа в сградата на МО (бул. „Тотлебен" № 34 ) министърът на отбраната Николай Ненчев ще разговаря чрез видеоконферентна връзка с националните командири на контингенти, участващи в операции на НАТО и ЕС.
София
От 11.00 часа заместник-министърът на земеделието и храните Васил Грудев ще връчи наградите от конкурса „Еврофермер" 2014 и „Евробизнесдама" в ресторант „Капри". (ул. „Христо Чернопеев 1").

София
От 16.30 министърът на вътрешните работи Веселин Вучков ще се присъедини към детския коледен празник по пътна безопасност, който ще се проведе в зала „Концертна" на Централния военен клуб.

София
От 12.00 часа в пресклуба на БТА учени от Българска академия на науките и изкуствата (БАНИ) ще представят Българската национална доктрина (шеста редакция), която предстои да бъде внесена в Народното събрание от Валери Симеонов.

София
От 11.30 часа в СБАЛ по белодробни болести „Св. София" (бул. „Акад. Иван Гешов" 17) доброволци от Българския младежки Червен кръст ще подарят коледни подаръци на над 100 малки пациенти.

София
От 18.30 часа в Галерия „Академия" на Националната художествена академия ще бъде представена книгата „поредното начало. Българо-арабските отношения 2004 - 2008 година" с автор Петко Дойнов.

София
От 18.30 часа на сцената на Университетски театър НБУ ще бъде представена авторска интерпретация на „Холстомер. Историята на един кон".

Бургас
От 10.00 часа в централният офис на Сдружение „Младежки Глас" ще се състои официално откриване на проекта МИКЦ - Бургас „Гласът на младите.

Бургас
От 13.00 часа в заседателната зала на общината кмета на града Димитър Николов ще се срещне с журналисти.

Бургас
От 14.00 часа, в централата на БСП Бургас на ул. „Фердинандова" 60, ще се проведе пресконференция.

Варна
От 10.30 часа в УМБАЛ „Света Марина" ще се проведе откриване на център по транслационна медицина и клетъчна терапия (трансплантация на стволови клетки).

Варна
От 14.00 часа в сградата на Варненска и Великопреславска Митрополия (площад „Св. св. Кирил и Методий" №1), Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски Митрополит Йоан ще произнесе Рождественското си послание специално за електронните медии.

Варна
В 15.00 часа в Областния съвет на БСП ще се проведе пресконференция на тема: „Ефектът от енергийната политика на ГЕРБ и управляващите партии върху Варна и региона", в която участие ще вземат народният представител Красимир Янков и Явор Куюмджиев.

Велико Търново
В 14.30 часа председателят на ПГ на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще присъства на откриването на детска площадка, адаптирана за нуждите на деца с увреждания в парк „Марно поле".

Велико Търново
От 14. 30 часа „Сдружение Азбукари" и кметът на община Велико Търново ще открият модерната детска площадка „Азбукари".

Видин
От 11.00 часа заместник-кмет и изпълняващ функциите кмет на общината организира Коледна среща с медиите.

Видин
От 11.30 часа в салона на ОДМВР - Видин ще се проведе брифинг.

Сливен
От 12.00 часа в сградата на ОДМВР - Сливен ще се проведе пресконференция.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.