• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Предстоящи събития в страната за днес, 1 август

Предстоящи събития в страната за днес, 1 август

/КРОСС/ *** 

София.
От 9 ч. ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 11 ч. на „Дондуков" 2 президентът Росен Плевнелиев ще разговаря с национално представителните организации на работниците и служителите и на работодателите.

***
София.
От 9 ч. в сградата на КНСБ, ет. 11, конферентна зала, ще се състои кръгла маса на тема „Младите жени и съвместяването на трудовия и семеен живот".

***
София.
От 10 ч. в заседателната зала на Първа специализирана акушеро-гинекологична болница „Св. София" ще се състои семинар за журналисти на тема: „Кърменето като основен процес в развитието на детето и изграждането на имунитета му".

***
София.
От 10 ч. в хотел „Шератон", зала „Роял 1", ще се състои публично обсъждане на Програмата за морско дело и рибарство (2041-2020 г.).

***
София.
От 11 ч. в конферентната зала на Бест Уестърн Плюс Сити Хотел (ул. „Стара планина" 6) ще се проведе пресконференция за представяне на проект „Подобряване управлението на човешките ресурси в Министерството на правосъдието и повишаване квалификацията на служителите чрез специализирано обучение".

***
София.
От 13 ч. на "Дондуков" 2 президентът Росен Плевнелиев ще проведе консултации с парламентарно представените политически сили в 42-то Народно събрание и партиите, които имат представители в Европейския парламент

***
София.
От 14 ч. в зала 702 в АПИ, ще бъдат отворени ценовите оферти за рехабилитация на 20 км от път III-804 Поповица - Асеновград.

***
София.
От 18 ч. в Руския културно-информационен център (ул. „Шипка" № 34) ще се проведе откриване на фотоизложба, посветена на събитията в Одеса.

***
Кюстендил.
От 19 ч. на Арката на площад „Велбъжд" ще се проведе концерт с поп, рок и етно интонации от близо и далеч.

***
Ракитово.
В село Дорково ще се проведе XVI Международен фестивал за автентичен фолклор Дорково 2014. От 20 ч. ще се състои дефиле на всички международни състави и домакините от село Дорково. От 20.30 ч. ще се проведе церемония по откриване на фестивалните дни и ритуал по вдигане на знамената. От 21 ч. ще започне поздравителен концерт на чуждестранните групи и домакините. От 22 ч. ще се проведе празнично увеселение.

***
Сливен.
С поднасяне на венци и цветя на паметната плоча на Кръстьо Асенов на площад „Ал. Стамболийски" (Татар мезар) ще започне факелно шествие по повод 111-тата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание и гибелта на племенника на Хаджи Димитър Кръстьо Асенов. Шествието ще започне след приключване на представянето на филма за Кръстьо Асенов „В огъня на борбата и любовта", което ще започне в 18 ч. в залата на НТС.

***
Смолян.
От 17.30 ч. в залите на Регионален исторически музей „Стою Шишков" - Смолян Национално движение Работилница „Седянка" ще представи втората си изложба-базар „На седянка в Смолян".

***
Смолян.
От 19 ч. в село Чокманово ще се проведе традиционен събор „Илинден", посветен на 111 години от Илинденско-Преображенското въстание.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.